lepidlo na molitan + koženka
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
lepidlo na molitan + koženka
Nevíte někdo čím by se dal přilepit molitan ke kožence? chemopren težko pač ten není vhodný na koženku pokud ju nemůžu napnout. A lepidlo na molitan z drogerky se prodává jen v malém balení a já potřebuju udělat celý stropní tapec 

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Re: lepidlo na molitan + koženka
Proč není chemopren na koženku vhodný?Mám tak dělané všechno v autě a zatím drží 

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
taky mam koženku prelepenou chemoprenem a drzi to uz asik 5 let...

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
taky jsem lepil chemoprenem ale jen když se koženka napnula na nějaký pevný díl, když napatleš chemopren na koženku 1x1m tam se pokroutí jak mokrý papír a když ji pak přiložíš k cenťák tlustému molitanu tak to vypadá děsně. Navíc spotřeba chemoprenu je šílená a taky nejde rovnoměrně nanést jak na koženku tak už vůbec ne na molitan.
Teda aspoň mě se to nepovedlo.
Teda aspoň mě se to nepovedlo.
Chemoprén stačí dobře naředit a jde nanášet válečkem.
Taky je možnost koupit lepidlo ve spreji.
Taky je možnost koupit lepidlo ve spreji.
Škoda Fabia 1,9 TDI 101 Kw
Škoda Felicia 1,3 MPi 50 Kw
potahoval jsem dve stropnice jednu do kozenky a jednu do ,,flísu,, na obe dve jsem použil taky chemoprem na extremni spoje nebo tak nak a drzelo to suprove ale lepidlo ve spreji si taky nemuzu vynachvalit
ceno jsou si hodne blizke takze to je na tobe 

nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky 
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
Je fakt,že stropnice u feliny chemopren hodně vsákávala, takže jsem dal jednu vrstvu,nechal zaschnout, a na to druhou, a ta už lepila dobře 

takže naředit acetonem? a pak válečkem nanést na molitan i na koženku? to by mohlo fungovat
Acetonem to jde taky.Budeš muset trochu dýl mýchat ale nakonec se to spojí 
Na chemopren se prodává přímo ředidlo.
http://www.chemopren.cz/produkty/chemopren-redidlo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Na chemopren se prodává přímo ředidlo.
http://www.chemopren.cz/produkty/chemopren-redidlo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda Fabia 1,9 TDI 101 Kw
mě koženka s chemoprenem udělala bubliny,když jsem na strop dával pak čalounění šedou látku jak koberec tak taky chemo a už se loupe... pak se mě osvědčilo lepidlo na pvc trubky,strašně smrdí ale drží jak na stropici tak plastech...
-
cau prosim vas jake lepidlo mi doporucite na bilou kozenku na stropnici kdyz chemopren mi tam dela zlute fleky diky za rady
já včera objednal spešl lepidlo tak snad to bude fungovat
http://www.abclepidla.cz/page/5/categor ... 1/#idglue4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.abclepidla.cz/page/5/categor ... 1/#idglue4" onclick="window.open(this.href);return false;
Poradil by mi někdo jaké lepidlo použít na koženku lepenou na plasty..
Popřípadně odkaz..
Chemoprén ten normální co se kupuje v drogerii nebo je nějaký speciál..? A čím a v jakém poměru ředit..? 

VW Polo 1.4i 16V 74kW
klasika chemoprén případně naředit buď zmiňovaným acetonem, v lepším případě toluenem (tak to dělám já a spokojenost)
Teď jsem kukal na net, a našel jsemfereros2 píše:klasika chemoprén případně naředit buď zmiňovaným acetonem, v lepším případě toluenem (tak to dělám já a spokojenost)

VW Polo 1.4i 16V 74kW
určitě ano, je to přímo na chemáč, jediný rozdíl oproti toluenu je asi cena, vůbec bych se toho ale nebál 

Hele na tom WEBU od chemoprenu je ředění 2:1 pro savé povrchy jako ''Penetrační nátěr'' to znamená že natřu a pak použiju neředěný Chemopréénfereros2 píše:určitě ano, je to přímo na chemáč, jediný rozdíl oproti toluenu je asi cena, vůbec bych se toho ale nebál

Jestli by jsi mi to mohl nějak pospsat prosím..

VW Polo 1.4i 16V 74kW
tak já penetrační nátěř na koženku nedávám, možná bych to naředil jen tak, aby se to dalo dobře a rovnoměrně nanášet tak podle oka, jinak klasika nechat cca 10-15 min zavadnout oba lepené spoje a pak teprve lepit - pozná se to tak že když si sáhneš, tak nebudeš mít lepidlo na ruce...jinak zkus si to na nějakým složitým tvaru a podle toho pak lepit dál...jinak koženku já používám takovou, kde se dá odtrhnout textil a pak jde dotvarovat defakto do libovolnýho tvaru a u hodně velikých záhybů se používá horkovzduška...