15se mi zdá za babku... do 130Lr kámoš platil 17tis a to jen proto že se domluvili dva tak dostali slevu... a to byl tuším cr-mo...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Doporučuju pana Kramáře http://sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm Ten to dělá z nerezu a možná i z jiných materiálů, ale pochybuju o funkčnosti, když to bude z hliníku...
Jinak když jsem u něj byl, tak tam měl fáčko udělaný na vrchy a ta klec vyšla kolem 15t, takže asi tak
záleží jestli fakt chcete funkčnost nebo bezpečnost...Hliníkový rám je to samý jak plastový nebo dřevěný - sice to může vypadat skvěle ale až do první kolize kdy se to může zkroutit jinak než chcete.
Závodní rámy jsou z bezešvé oceli - tudíž sakra těžké...a na veřejných komunikacích jsou jakékoliv rámy z důvodu bezpečnosti zakázané - přece nejezdíte v helmě, skořepinách a se čtyřbodovými pásami aby pro vás ten rám byl bezpečný a ne opak...
Ty ceny jsou ale hezké...ale určitě bych si to nevařil sám nebo nedával někomu kdo rámy nikdy nedělal...
hliníkový z 45x3 trubek..podobné jak dával ričma, ale bez bočních trubek(auto pro denní provoz:), vzadu kříž a ještě příčná vzpěra jakoby za sedačkama.
A jak jsou na tom ty duralové s pevností, váhou a cenou. Ze kterého materiálu je nejlepší udělat rám? Výhody, nevýhody určitých materiálů? Myslím aby byl funkční a ne jen na stylingová záležitost.
Sails66 píše:A jak jsou na tom ty duralové s pevností, váhou a cenou. Ze kterého materiálu je nejlepší udělat rám? Výhody, nevýhody určitých materiálů? Myslím aby byl funkční a ne jen na stylingová záležitost.
proto když škodovka dávala do továrních 130L duralový rámy heigo, tak byla největší úmrtnost pilotů....
A co je teda to normalized? Musi byt ten svarovany objekt po svarovani v peci, nebo tim myslis nejakou ochranou atmosferu (prostredi). Jde mi o to, ze co jsem videl stavbu aut a vevarovani ramu do karoserie, tak se ram normalne navaril (bud CO, nebo TIG) a nic vic zasadniho se s tim nedelalo. Jednalo se o auta na MČR v rally.
hliníkový z 45x3 trubek..podobné jak dával ričma, ale bez bočních trubek(auto pro denní provoz:), vzadu kříž a ještě příčná vzpěra jakoby za sedačkama.