White inside Octavia :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
doplni se to cernym flockem, staci cistPanda píše:když by se to doplnilo nějakou kontrastní barvou tak možná, ale takhle fakt ne

no sem nechtel tahat exterier do interieruV-Y-V-I píše:Do normálního interieru modré octy je to více než nevkusné....
Ale když se ti to líbí![]()

Ty by jsi navrhoval jakou barevnou kombinaci? Kdyz uz bych se tak mohl optat.
Naposledy upravil(a) gismo dne 25 pro 2006 16:52, celkem upraveno 1 x.
Teda pokud Tě zajímá můj názor,tak já bych to nedělal. A když už,tak jedině černou matnou. A o tom FLOCKu bych asi taaky uvažovalgismo píše:doplni se to cernym flockem, staci cistPanda píše:když by se to doplnilo nějakou kontrastní barvou tak možná, ale takhle fakt ne
no sem nechtel tahat exterier do interieruV-Y-V-I píše:Do normálního interieru modré octy je to více než nevkusné....
A modrou si tam predstavit moc nedokazu

Takhle to vidím já, ale samozřejmě je to tvé auti

das Auto
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jasny no, flock tam prijde cernej, este nebyl cas a finance ho zaridit, do zacatku sezony by snad mel bejt.V-Y-V-I píše: Teda pokud Tě zajímá můj názor,tak já bych to nedělal. A když už,tak jedině černou matnou. A o tom FLOCKu bych asi taaky uvažoval![]()
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ s flockem by to bylo jine kafe ale jak rikas jedine cernej a mohlo by to bejt gutovegismo píše:jasny no, flock tam prijde cernej, este nebyl cas a finance ho zaridit, do zacatku sezony by snad mel bejt.V-Y-V-I píše: Teda pokud Tě zajímá můj názor,tak já bych to nedělal. A když už,tak jedině černou matnou. A o tom FLOCKu bych asi taaky uvažoval![]()
Optimismus pramení z nedostatku informací 

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt ano. Interier chci postavit na retro-kombinaci = Cerno-bila (obcas mini cast chrom - radici paka a rucni brzda)Mirek999 píše:JJ s flockem by to bylo jine kafe ale jak rikas jedine cernej a mohlo by to bejt gutovegismo píše:jasny no, flock tam prijde cernej, este nebyl cas a finance ho zaridit, do zacatku sezony by snad mel bejt.V-Y-V-I píše: Teda pokud Tě zajímá můj názor,tak já bych to nedělal. A když už,tak jedině černou matnou. A o tom FLOCKu bych asi taaky uvažoval![]()
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je parada cerna perlet to uz se tesim a nebudes to oplastovavat ze ne??Protoze plasty znicej krasu auta.Snizit kola a mazec.gismo píše:ja takyMirek999 píše:¨Tak to jo jsem zvedavej na vysledek.![]()
Ne uz mam presnou vizi
co s autem udelam. Podle pribliznejch prepoctu to vychazi na nejakejch 90 tisic ze novyho laku
(ten by mel bejt cerna perlet)
Optimismus pramení z nedostatku informací 

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
mno budu kupovat RS naraznik a nejakej jinej naraznik dozadu, stelovatelnej podvozek uz mam v nabidce od kamose za 10k.Mirek999 píše:No to je parada cerna perlet to uz se tesim a nebudes to oplastovavat ze ne??Protoze plasty znicej krasu auta.Snizit kola a mazec.gismo píše:ja takyMirek999 píše:¨Tak to jo jsem zvedavej na vysledek.![]()
Ne uz mam presnou vizi
co s autem udelam. Podle pribliznejch prepoctu to vychazi na nejakejch 90 tisic ze novyho laku
(ten by mel bejt cerna perlet)
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak tak. Ted mam vepredu lizatko to k tomu taky sedi, ale chci to mit jako jeden kus. Coz naraznik z RS je, tohle budu mit pak na zimu, RS na normalni obdobiMirek999 píše:Jo to bude nejlepsi RS i zadni bych dal ne zadnej hnusnej laminovej koberec fuj.

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
sem rad, ze aspon nekdo chape mou situaci, nemam prachy na to abych to udelal behem nekolik dni vsechno najednou. Auto mam uz 8 mesicu, k upravam sem se rozhoupal nekdy kolem konce zari. Navic nebyl moc cas a ani ty penize, po koupi auta a pak po koupi kol jich moc nezbylo, ted uz to zacina byt lepsiMirek999 píše:Jo ale jak rikam chce to decent protoze v jednoduchosti je krasa.Ale kdyz to bude jak rikas tak by to mohlo byt dost OK.Se tesim jak to bude.

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Muze se vas rejpalu optat, jakou kombinaci byste volili vi na mem miste? Ja sem na to totiz dost zvedavej. Zaitm nikdo nic nenavrhnul.Fáboš píše:jj, nevim no......spyker píše:Musím souhlasit....Martinvr6 píše:Vůbec se ta bílá tam nehodí vypadá to jak pěst na oko:savle::savle:
2 Faboš: nekdy prijed do tesca a muzes se kouknout jak to vypada nazivo. Nazivo to vypada mnohem lepe.
Rejpalu si vubec nevsimej!Tihle lidi moc nechapou co to je nemit na vsechno dost penez!Oni si muzou dovolit co chvili vrazit do auta desetitisice a neumi se vzit do obycejneho cloveka ktery nema neustale po ruce hromadu penez!Hlevne se nesmis takovymi lidmi nechat odradit!Vypada to zatim celkem v pohode a s tim cernym flockem to bude super!
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: White inside Octavia :)
Musim se gisma zastat...včera jsem to o5 viděl naživo a líbí se mi to...na mě to nepůsobí jako pěst na oko a s tim flockem to bude good 

sw20
proč by měl bejt rejpal jen proto, že se mu to nelíbí?gismo píše:Muze se vas rejpalu optat, jakou kombinaci byste volili vi na mem miste? Ja sem na to totiz dost zvedavej. Zaitm nikdo nic nenavrhnul.Fáboš píše:jj, nevim no......spyker píše: Musím souhlasit....
2 Faboš: nekdy prijed do tesca a muzes se kouknout jak to vypada nazivo. Nazivo to vypada mnohem lepe.
hodils to sem, abys znal názory ostatních a ne aby ti to všichni chválili ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Re: White inside Octavia :)
2 Camel: je se odradit nenecham.
2 schade.fan

2 Panda: ok, at kritizujou, ale i reknou co by se tam hodilo ne? Navic nevim proc treba nekdo nedokaze pochopit, ze to neni kompletni, ale jen takovy prewiev
2 schade.fan

2 Panda: ok, at kritizujou, ale i reknou co by se tam hodilo ne? Navic nevim proc treba nekdo nedokaze pochopit, ze to neni kompletni, ale jen takovy prewiev

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
bych tam hodil origo RSgismo píše:Muze se vas rejpalu optat, jakou kombinaci byste volili vi na mem miste? Ja sem na to totiz dost zvedavej. Zaitm nikdo nic nenavrhnul.Fáboš píše:jj, nevim no......spyker píše: Musím souhlasit....
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
sediva neni pekna barva. Jinak chces rict, ze by se tam hodil vice pouze cernej interier? To je docela dinvy. Exterier je v kombinaci modry a "chromu" interier bude taky kombinaci dvou barev (cerna a bila)Generics píše:K exterieru a ostatnim doplnkum bych aplikoval cernou, sedivou nebo modrou...odpustil bych si zamek kasliku.
tak interier ala RS bila/cerna, to mi prijde OK, ale ten exterier se mi moc nelibi, kdyz se na auto lepi hodne veci, tak se mi to moc nelibigismo píše:doplni se to cernym flockem, staci cistPanda píše:když by se to doplnilo nějakou kontrastní barvou tak možná, ale takhle fakt ne
A modrou si tam predstavit moc nedokazu
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám