Mladá Boleslav
booleslav booleslav tuneruu mesto, boooleslav boooleslav tuneru mesto kdo sem prijede ten toho uvidi az moc
sam nekdy nestiham kam koukat, dobre no ten konec uz se mi nerymuje ale za pokus to stalo *40* ta zelena ceerikska u sedmicky a osmicky je petra, ta cervena je prodana a to oranzovy je civik 4g
ta druha zelena ceerikska je kluka z neprevazky a o treti nevim
jinak lentilka je taky pjekna ale ani ty mazdy ani ty ooctavie sem si nikdy nevsim
papik 

-
- Kontaktovat uživatele:
ty ses vulChester píše:booleslav booleslav tuneruu mesto, boooleslav boooleslav tuneru mesto kdo sem prijede ten toho uvidi az mocsam nekdy nestiham kam koukat, dobre no ten konec uz se mi nerymuje ale za pokus to stalo *40* ta zelena ceerikska u sedmicky a osmicky je petra, ta cervena je prodana a to oranzovy je civik 4g
jinak lentilka je taky pjekna ale ani ty mazdy ani ty ooctavie sem si nikdy nevsim
papik

- BBBBlazineqq
ja fimLobo píše:ty ses vulChester píše:booleslav booleslav tuneruu mesto, boooleslav boooleslav tuneru mesto kdo sem prijede ten toho uvidi az mocsam nekdy nestiham kam koukat, dobre no ten konec uz se mi nerymuje ale za pokus to stalo *40* ta zelena ceerikska u sedmicky a osmicky je petra, ta cervena je prodana a to oranzovy je civik 4g
papik
![]()
![]()