Auto měsíce!

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

jojo s policajtama je prdel....muj kamos dela u dopravaku a tak me obcas zastavy ale jen s povinosti ale to hned zase jedu :) naposled co me staveli tak mi policajt rekl at na to tak neslapu at neni slyset tak vejfuk :D no a na predni svetla nic nerikaly a to je mam s peugeotu

Malllory

Příspěvek od Malllory »

vsadim se, ze to ani nepoznali :lol:

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

tak je to možný :D

remix

Příspěvek od remix »

Amuse píše:
Malllory píše:
Amuse píše:co to je,auto měsíce,vždyť tam neni ani jedno pořádný samý rádoby :twisted:
tak radoby? Sam si radoby :lol:
samej stajlink ale k čemu to je když to nejede,zrovna ty máš auto zvenku ucházející :pohar: a pod kapotou máš 60koní a to ta stovka trvá,a to je to co nechápu,ani lak z lamba ti výkon nepřidá :beautiful:
Někdo styling, někdo performance 8)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

joj, tak koukám, že jsem to tu zaspala :D

to Mall: vítej z5 na TF :) jinak hlasíky posílám odkud se dá a snažím se naverbovat co nejvíc lidiček :D

to Amuse: helek, v Autosport & Tuningu nemůžeš čekat pomalu nic jiného než styling :wink:

ohledně bengáčků.... je to fakt hodně o tom, jakýho potkáš.. jako nás s Alfí ještě nikdo nebral ohledně tech. stavu.. Duchymu jeden řek, že věří tomu, že to má určo v xkrát lepším stavu, než je kdejaká schade, ale předpisy jsou předpisy a že si má dávat bacháček.. no, jsem zvědavá, až vyjedu já někdy taky :D

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Letty píše:joj, tak koukám, že jsem to tu zaspala :D

to Mall: vítej z5 na TF :) jinak hlasíky posílám odkud se dá a snažím se naverbovat co nejvíc lidiček :D

to Amuse: helek, v Autosport & Tuningu nemůžeš čekat pomalu nic jiného než styling :wink:

ohledně bengáčků.... je to fakt hodně o tom, jakýho potkáš.. jako nás s Alfí ještě nikdo nebral ohledně tech. stavu.. Duchymu jeden řek, že věří tomu, že to má určo v xkrát lepším stavu, než je kdejaká schade, ale předpisy jsou předpisy a že si má dávat bacháček.. no, jsem zvědavá, až vyjedu já někdy taky :D

jj přesně tak,proto mě naše scéna poněkud nebere bo stajlink je k ničemu :?:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Amuse: mnoo, spousta lidiček si zakládá jen na výkonu, staví auta na sprinty, či na drifty.. nemůžeš mluvit o celé naší (české) scéně jen jako o stylingu....

já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Ttech-man-VW
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od Ttech-man-VW »

odhlasováno... :) koncern musí držet při sobě :) mimochodem: hezký auto :D
:-) Ttech-man :-)

Malllory

Re: :-)

Příspěvek od Malllory »

Ttech-man-VW píše:odhlasováno... :) koncern musí držet při sobě :) mimochodem: hezký auto :D
to mas pravdu a dekujiii!! 8)

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Letty píše:to Amuse: mnoo, spousta lidiček si zakládá jen na výkonu, staví auta na sprinty, či na drifty.. nemůžeš mluvit o celé naší (české) scéně jen jako o stylingu....

tohle je vecny tema :P

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Shelby jj, to jsem presne ja :) Kupodivu uz me policajti staveli v brne (full.eclipse jel semnou, tak muze potvrdit) obchazel auto, koukl na svetla, obchazel auto, pak se me zeptal jestli to sviti i dalkovejma, tak jsem rikal ze jasne. Znova obesel auto koukl na svetla a prej jestli bych mu to mohl ukazat a klekl si k tomu svetlu... to jsem si v duchu rikal at to nedela a pomalicku ucuraval smichy.tak do toho borec koukal, ja mu tam prepl dalku a kdo dostal primej zasah bixenonem pres cocku do oka pochopi :D policajt ucukl rozkoukal se a "o.k. tak jedte" :D :D :D[/quote] :D JJ ten brněnskej kokůtek na to asi jen tak nezapomene napálit mi někdo bixenonem do držky když do toho zrovna čumím jak husa do flašky není asi zrovna 2x příjemný ale co si budem povídat byl to policajt a od této skupiny lidí se nic jiného ani očekávat nedá, nejlepší završení ale bylo to když už na Shelbýka došli panu policistovi argumenty tak se obrátil na mě a zeptal se proč jsem nebyl připoután----Moje odpověd--protože bych se asi počůral kdyby mě ještě tlačil pás na močák hledáme nejbližší benzínku víte :smich2: :smich2: :smich2: vid Shelbyku jo ahele jaktože si mi neřekl že Mallory znáš :x
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Taaak lidicky, hlasovat muzete naposledy zitra! Jsem, zvedava. Jako jestli me vitez predhoni o jeden, bo dva hlasiky, tak to by byla smula. Pokud mate jeste nekde moznost poslat o nejaky hlasik vic, prosim, zkuste to :mavani:

To Full Eclipse: procpak by me nemohl znat??

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

To Mall: Asi zarli vis :-D :-D :-D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

4 Mallory-jj kidně tě může znát a to je dobře jenom se nikdy nepochlubil.
4 Shelby- rejpálku jeden :D :D :D
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Malllory tak jak to dopadlo? :ja_nic:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Malllory

Příspěvek od Malllory »

jeste nevim, dnes se jeste HLASUJE, takze sup sup hlasiky :smich:

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Mall:v ty recenzi na autodoplnkach se pise ze je sniženo 80/100 mm a jen pružiny.to maš obyč tlumiče?

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Tak lidicky, mockrat dekuji za hlasiky! Bohuzel to nestacilo a to me utvrzuje jen v tom, ze je to podchycene. Ze Seat fora mi lide hlasili, ze hlasovat nemohou a pritom jeste nehlasovali!

:?

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

Malllory píše:Tak lidicky, mockrat dekuji za hlasiky! Bohuzel to nestacilo a to me utvrzuje jen v tom, ze je to podchycene. Ze Seat fora mi lide hlasili, ze hlasovat nemohou a pritom jeste nehlasovali!

:?
co je podchycene???? myslim ze MAdman vyra spravedlive..... 8)
HONDA CIVIC 8G

Pinky

Příspěvek od Pinky »

zaleži jak a odkud se kdo pripojuje na net,už se to nekolikrat řešilo...

remix

Příspěvek od remix »

Malllory píše:Tak lidicky, mockrat dekuji za hlasiky! Bohuzel to nestacilo a to me utvrzuje jen v tom, ze je to podchycene. Ze Seat fora mi lide hlasili, ze hlasovat nemohou a pritom jeste nehlasovali! :?
Jestli se ti chce, tak si vlez do sekce: Karvina, bohumin, Havirov,.. a tam je tema: HLASUJTE prosim nebo neco takoveho.. je tam vysvetleno proc nekterym nejde hlasovat ikdyz jeste nehlasovali a nepis tady takove blaboly ze je to podchycene..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Malllory

Příspěvek od Malllory »

je to muj nazor! posilala jsem jim tam 3 fota, jeste jedno foto kufru v bile barve a lcd a nedali ho tam. Zajimave je, ze jsem je upozornovala ihned 3x, jak jsem to zjistila a odpovedeli mi az dnes po hlasovani!!! A zaslouzene? ja nevim, hlasy od kamosu neznamenaji, ze to auto je lepsi!

Malllory

Příspěvek od Malllory »

a navic, ja mam auto komplet dodelane!!! :P

Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto měsíce!

Příspěvek od Sly »

Ver nebo ne, ale to same, co pises ted ty, mi jeste minuly tyden psal z recese na icq Madman. Nic podchyceneho samozrejme neni. Proste jen dostal vic hlasu, nez ty.
Co se hlasovani tyce, je mozne hlasovat pouze z jedne IP, takze pokud lide ze seat fora maji v baraku sdilene IP, neni divu, ze z dane adresy uz nekdo odhlasoval. Nedovedu si predstavit, ze by Madman nekoho podplatil. :D Peace.
Live4Ride Syndicate

Malllory

Příspěvek od Malllory »

bylo to z jejich domovu, kam nemaji prisup jini lide. Madmanovi preji vyhru. Zalezi na kazdem, co si mysli. Ja bych nikdy v zivote nevyjela s rozdelanym autem, neni to dobre jmeno. Ja kazdeho nazor, zda da hlas komplet upravenemu autu, nebo autu rozdelanemu.

Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto měsíce!

Příspěvek od Sly »

Kazdy da hlas tomu autu, ktere se mu libi ;)
Mrkni na problematiku statickych vs. dynamickych IP adres. Velmi v kostce receno. Pokud ti tvuj provider prideli statickou adresu, jeste neznamena, ze je nesdilena. Za priplatek si u nekterych ISP muzes dokoupit tu nesdilenou (nekdy je to zdarma, nekdy ne, zalezi prave na ISP), pripadne dalsi IP, ale vetsina lidi vyuzije pouze blok 4 IP adres. Netmask subneting. 255.255.255.252. Gateway, samotna IP adresa, Broadcasting domain a jedna IP pro dalsi zarizeni. Spousty provideru poskytuji blok IP adres, ktery je pridelen, rekneme, celemu vchodu nebo snad teritoriu, ktere dokaze vykryt jeden AP. Takze pan Veverka na ulici Svatopluka Cecha 518 ma stejnou IP adresu, jako pan Vomacka na Nerudove 358/2. A to jeste neznamena, ze maji spolecny klic od vchodu a bytu. Nedejboze ze se vzajemne navstevuji a hlasuji ze stejneho pc ;) Kazdopadne jednomu z nich se muze libit Madmanovo auto, tomu druhemu zase to tve :D Tak to proste chodi.
Live4Ride Syndicate

Malllory

Příspěvek od Malllory »

ok

Malllory

Příspěvek od Malllory »

ok

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

jak napsal Sly 8)
HONDA CIVIC 8G