Plány na 2008?
Plány na 2008?
Je to ještě daleko ale rád bych kdyby se zase pořádaly srazy TF někde v Jihlavě a tak. Myslím že nemluvím jen za sebe. Šlo by to? Byly by lidi?
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
normálně bych to udělal pravidelně...dám příklad třeba každej měsíc, první neděli v 18:00.....a je to, lidi se nebudou vymlouvat na to že o tom nevěděli a pár aut přijede vždy a v konečný fázi je jedno jestli nás tam bude 10 nebo 100 hlavně že pokecáme ne.....když má někdo pravidelně třeba fotball, tak si taky nic jinýho nedomlouvá....
Naposledy upravil(a) plaváček dne 30 lis 2007 11:45, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF III
no jasny pak je jen problem kdyz se budem pak sjizdet autama nekde venku tak ze treba bude prset to je pak o nicem .... by to chtelo najakou krytou halujurajko píše:normálně bych to udělal pravidelně...dám příklad třeba každej měsíc, první neděli v 18:00.....a je to, lidi se nebudou vymlouvat na to že o tom nevěděli a pár aut přijede vždy a v konečný fázi je jedno jestli nás tam bude 10 nebo 100 hlavně že pokecáme ne.....

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
jojo...to máš pravdu, to mě nenapadlo, že může pršet....Karel84 píše:no jasny pak je jen problem kdyz se budem pak sjizdet autama nekde venku tak ze treba bude prset to je pak o nicem .... by to chtelo najakou krytou halujurajko píše:normálně bych to udělal pravidelně...dám příklad třeba každej měsíc, první neděli v 18:00.....a je to, lidi se nebudou vymlouvat na to že o tom nevěděli a pár aut přijede vždy a v konečný fázi je jedno jestli nás tam bude 10 nebo 100 hlavně že pokecáme ne.....

VW GOLF III
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
no vždyť jsem psal, že je to příkladLetty píše:no, dříf to bylo první pondělí f měsíci.. a jak to dopadlo vímeale nebudu répat, třeba se to tentokrát zadaří.. jen myslím, že neděle nejni ideální den.. o víkendu má každej svý jiný plány
![]()
![]()

VW GOLF III
hlavne kdybych tam prisel jaKarel84 píše:no tyyy jooo takova sebranka v hospode to by asi dopadlo zajimave

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych byl pro pátky takový zakončení pracovního týdne nějakým srázkem by nebylo špatný a výkendy bude mít každej volný takže tak pátky 18:00 myslím ideálka a na místě se domluvím eale jak tady padl ten city park tak by to nebylo špatný 

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
Re: Plány na 2008?
no já jsem pořád v řiti někde..a kdyz ne mám tu ženu a ta mě za vama nepustí...bo ste hovada:D
Shaity píše:no já jsem pořád v řiti někde..a kdyz ne mám tu ženu a ta mě za vama nepustí...bo ste hovada:D

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)
no ten pátek... to byl určitě taky jen příklad, že jo
ale s tím už se nic neudělá, ať se navrhne jakejkoliv den tak se to někomu nebude líbit, takže anketka a volba nejmenšího zla... 
Pondělky onehdá nebyly tak špatný, ne? jen pak nějak z ničehoš nic přestaly fungovat..:-/

Pondělky onehdá nebyly tak špatný, ne? jen pak nějak z ničehoš nic přestaly fungovat..:-/

to Full:no jo no já nejmenuju a ty se hned ozveš..znáš přísloví poktrefená husa nejvíc kejhá?:D jinak máš techt vezmu jí sebou aspon mě nekdo odvede home....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: