Srandičky,Prdelky,Prasárničky...

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Shelby píše:
Full.Eclipse píše:JJ chytíš do těla pár kulek jak 2Pac zmrde :lol:
2Pac je máslo...
RUN-DMC je husty a navzdy zustane... a Jam Master Jay to dostal do tela taky no :(
snad byl ne,nebo ještě je :lol:

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

RUN-DMC je miláčku už film pro pamětníky tak se s tím už konečně smiř :D každopádně to co RUN DMC dokázali :poklona: tak se mi přestan vozit po padošovi a po G Unit líbači dětských prrrdelí :smich:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: Srandičky,Prdelky,Prasárničky...

Příspěvek od Shelby »

jj uz je taky ko.
jenze fifty a tyhle motherfuckeri je komedie a ne hip-hop :) takze to je asi jako styling a tuning. 50 je jako styling - pozlatko co ma velkej retez a dela kva kva kva a prd. Oldschool (run-dmc, public enemy atd) jsou "tuningova" (rapova) elita, ktery fifty nesaha ani po kotniky :D ze se ti koncert libil, tak fajn,ale treba by se ti podobne libila i Ewa Farna Live :D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

A co tím vlastně chtěl básník říct? at začneme všichni poslouchat to co se líbí tobě?jak někdo poslouchá něco co se tobě nelíbí tak je to hned mrdka? jinak si to prostě nedokážu vysvětlit :(
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

JO :D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:No, nekdy kdyz vidim ty vase plechovy vytvory, tak jsem na nejlepci ceste zacit smazit a pak si prostrelit hlavu :D pac to se vazne neda :D
ta tvoje serie se fakt neda, to mas recht :lol: :lol: :lol:

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Zeptej se na nazzor megatunera Full.eclipsace, jsi s nim dost drzela v jeho nazorech ze :D Tak proc prodava tu meganatunenou karu a chce neco f tdi a f serii? Prober se, ten oranzovej hnus prodej za 8petek a budes mit klid :D :D :D :D Tuning ve vasem podani uz konci :)

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:Zeptej se na nazzor megatunera Full.eclipsace, jsi s nim dost drzela v jeho nazorech ze :D Tak proc prodava tu meganatunenou karu a chce neco f tdi a f serii? Prober se, ten oranzovej hnus prodej za 8petek a budes mit klid :D :D :D :D Tuning ve vasem podani uz konci :)
jeste ze v tom Tvym zaplat panbuh skoncil...:alien: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale chapu Tvoje kecy, kdyz uz si Te nikdo v serii nevsimne. Na to nejsi zvyklej, tak prskas okolo :smich2: :smich2: :smich2:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

prosbicka.....mate nekdo v pc pisnicku od Gigi D Agostino vs. La Tana Del Suono - Tira E Molla ?? Popripade na ni nejakej odkaz? Diky (Selmo, tebe se neptam :wink: )

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

jenze ja se nikdy za tuningare nepovazoval a to slovo mi smrdi - tunerko s 1.4 mpi :D :D
Vis... jenze ted nemusim jezdit v jeste starsich mrdkach nez jezdite v lete a mam luxus po celej rok :D a to at ti reknu ted v sibiri "jedem do prahy" a nebo v lete jedem do .. co ja vim... chorvatska.... nemuzes jet ani s jednou sunkou :D a proc by se na me mel prboha kazdej divat? To ti to dela tak dobre,nebo si lecis nejakej komplex, ze se na tebe nikdo nediva, kdyz nejsi v aute? asi jo co :D :D
Full,Eclipse to asi uz pochopil, kdyz mi rika, jak uz by tu jeho davnyma slovama "chrochtosnivni" chtel taky, ze se na to tesi... a hle dokonce mozna budou kruhy, cili koncern... taky se mu budes vysmivat, ze jezdi v serii?
a tu skladbu mam, chces ji na mail?

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

presnej priklad za vsechny "tuningare"... :D
ted mi psal jeden kamarad, ze chce udelat muziku do auta :D :D :D

k****s ‎(20:44):
ale aby to bylo taky slyset poradnej dunec pico
rozumis ja potrebuju neco aby to bylo slyset na 2km

to asi mluvi za vse.. :D :D :D hlavne, ze ma rozmrdanej predek auta :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

sorry selmo, ale jsi fakt debil...

Shaity

Příspěvek od Shaity »

jo jo jsem za jedno s mallory :shelby by měl svoje prášky na hla vu a ten zbytek mozku,co mu zustal v hlavěm,brát předtím nez se naloaduje semka...

to Full:ale v jenom má ta mouka pravdu padesátník je pěknej pozééér....

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

50 může bejt co chce, ale dokázal toho celkem dost takže velkej respekt a srovnávat ho se stylingem :( kua shelby už se fakt prober....a to nejsem žádnej jeho zastánce ani fanoušek, poslouchám uplně jinej rap, ale to je o vkusu....spíš bych to srovnal, že někdo má rád VW a někdo zase forda a někdo třeba všechno....
VW GOLF III

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

nevim co na to všechno říct :D ale ja osobne se urcitejma prispevkama bavim :D no a nektery lidi se asi fakt nezmeni a nevim co tady porad Shelby resi...jako osobene je mi to uuuplne volny

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Tak a ted z vas udelam uplny trotly,kdyz vam reknu jednu vec. S fullem jsme se domluvili,ze tady budem do sebe schvalne prudit,ze ja budu ten zmrd,kterej do vsecho hryze a nic se mu nelibi,pac jsem verohodnejsi,kdyz mam tu "seriovku" a nejsem megatuner pyco dost s plastama az na zem. Ono vas to taky mohlo trknout,ze tady do sebe dem na krev kdyz jsme normalne moc dobri kamaradi, jak by to byo mozne...? a taky se kouknite,ze kdy semka neplacam ty sracky,tak sem nekdo napise jednou za tejden a jinac tady chcipl pes,jak sem napisu nejakou prudu,alespon se to tu hejbe,vy si myslite,jaky jste kamaradi a muzete se strefovat do nekoho,kdo vam nesedi a ja vas mam dal u prdele... vsichni spokojeny. Stejne tak je mi u prcky nejakej 50cent,at si proboha kazdej posloucha co chce ne,stejne tak si treba jezdete s autem v plny palbe z hyperky,je mi to fuk,jen beda az ten upadlej plast ublizi nekomu me blizkemu. Fakt jste si mysleli,ze to prudeni myslim vazne? :D Ano,neco pisu za sebe a tech nazoru se jen tak nevzdam... Mallory chapu,ze je znechucena mou seriovkou,kdyz ji jedna dala na prdel na TuningCupu a porad to asi neprekousla :D nekdy se taky zamyslete nad sebou a ne jen nad druhym,to je dobra rada do zivota....

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

já jsem ale trotl, no to se asi hodim mašli :sibenice: ....ona je sranda a sranda...ty se třeba náramně bavíš, ale nám jsou ty tvý vtípky u prdele(teda mě jo)...přijde mi že začínáš bejt už dost ubohej, protože tady furt do kola dáváš příspěvky typu, jak tady mají všichni auta na hovno a že jsou tu všichni jen rádoby kamarádi, ty máš komplexi že žádný nemáš nebo co???? běž s tím už do prdele.
VW GOLF III

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Selby, ja to jako srandu neberu...Pac co napise Full, tomu se da zasmat, ale u Tebe ne. Je mi jedno, ze mas serii, boze ja mam taky zimni serii....jen jsem reagovala na to, jak pises o my Oranzovy a v zivote jsi se na ni nebyl podivat :lol: A co pises o TC, tak LOL :lol: Vis o tom uplny kulovy, nebyl jsi tam a nevis, o co tam jde.

Docela tu delas dusno, jesli mas komplexy, tak je tady neventiluj, radobykamarade...

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

ok mall je na case si to ujasnit. neni pravda,ze jsem tve auto nevidel,ba naopak a to z vice pohledu... jen to asi nevis. na prvni pohled dobry,asi showcar,kterej ale asi ma dost chyb ze se neumistil nq top miste v soutezi krasy,ale dst dobrej,jinac by asi nebyl druhej ze.. ja jsem to videl v Myte,ci co to bylo za kotehulky a jako lak dobry,muzika asi neco zahraje,kola male,ale vzhledem k vykonu auta je to asi jedinej "tuning" tam (ze s nima nema motor tolik prace). jinac opravdoveho tuningu tam neni zhola nic (jo stavis pro krasu,) takze nalakovanej motor,podbehy atd me moc neberou. dal je tu horsi kvalita zpracovani kufru (kozenka atd). bilej vnitrek me stejne moc nebere jako spousta jinych zbytecnosti pridavajicich akorat vahu auta (tvoje vec). totalni humus je cervenej neon co sviti na predku.kdyz jsi jednou ve tme jela proti me,ostril jsem,co to zas je za zkrypleny facko a to bez kecu,eclipse vi. takze bych netvrdil,ze to auto tak neznam,jen me nebere,ale 100lidi...a uprime bud rada,ze do tc nejde jeste komar s Leonem,pac by to byl konec srandy pro tu scenu a nekompromisni utok :) spis bych se ted zeptal jak jsi znala majdu kdyz jsi vypustila,ze je lepci kdyz jsem s tim hranim si zkoncil (bo jak to bylo)... nijak,tady ji zna tak 1-2 lidi :) ostatni prispevky budu ignorovat,tak jako ignorujete polovinu mych veci ktery se vam nehodi do kramu a nebo jelacine dissujete :) takze tohle je za me jako za Shelbyho.
ps:ze o tom vim houno bych taky netvrdil,jsem dost casto ve spojeni se Shrekem,takze neco vim a neni to "jedna babka povidala" :)
Naposledy upravil(a) Shelby dne 27 lis 2007 12:52, celkem upraveno 1 x.

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

MEGATUNER Shelby promluvil.... :smich: :smich2:
VW GOLF III

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Takze milej zlatej Selby....nebyla jsem 2. ale 3., za dalsi tam nemam zadny cerveny neon :nono: mam na zakazku delany oranzovy podstviceni celyho spodku a jestli mi chces neco namluvit o malych kolech, tak to sis asi nevsiml, ze tam mam celou sezonu jiny...Takze jsi to asi nemohl videt tak, jak pises. Nikdy jsem Ti auto neotevrela.Co se tyce TC, tak o tom, co bylo, vim jen ja a porota a nehodlam to tady nikomu vysvetlovat. To ze se Chudas omlouval, co zpusobil, neznamena, ze mu pujdu kleknout k noham. Mam svoji hrdost.

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Shelby kurva jak ty to děláš že vždycky něco plácneš a je z toho flame jak sviň že by se to tady řídilo příslovím "postřelená husa nejvíc kejhá"?? :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Nezačneme řešit třeba velikost přirození? zajímal by mě váš názor jestli si myslíte že 15 cm je dostatečná délka mám z toho staršněj mindrák ...
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Full.Eclipse píše:Nezačneme řešit třeba velikost přirození? zajímal by mě váš názor jestli si myslíte že 15 cm je dostatečná délka mám z toho staršněj mindrák ...
8) :P

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

ja sem treba slysel ze nezalezi na dylce ale na sirce :D

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Já vím ale problém je že jsem nedodal že těch 15 náct čísel je v "klidném" stavu :oops: a Shelby ty jsi maxi tuner? to chce nějakej důkaz !!!!
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

jurajko píše:MEGATUNER Shelby promluvil.... :smich: :smich2:
No, je dobre, ze jsi pochopil kdo tady dela auta a kdo jen kejha jak husa
dame si pro upresneni mensi battle ju

Jurajko:
Obrázek

Ja:
Obrázek
jen to oznaceni tuner se mi nelibi... :D

Mall: je mi u zadecku tvuj na zakazku delanej neón i kdyby byl zelenej, byl to proste humac a fakt jak stary favo sorry. Jestli te to sere,udelej s tim neco v garage - ja lhat nemam duvod. Treba to nekomu pujc at ve tme jede proti tobe, uvidis sama. A treti jo? No nekeceeej, tak to asi zas tak dobry neni ani jak jsem myslel :D a mas velky kola jo? no tak to uz tam neni z tuningu ale vubec nic :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Selby, no prave. tecka. :lol:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

ty woe a dost.. Michale, jestli máš potřebu do někoho furt někde prudit, tak to nedělej tady.. ať ti šlo o cokoliv, akorát ze sebe děláš debila přede všema.. a to sem si dycky myslela, že seš inteligentní kluk s normálníma názorama a ne pubertální blbeček.. furt meleš dokola to samý, co nikoho nezajímá a když na tebe nikdo nereaguje, tak kolem sebe začneš kopat jak malej spratek a do fšech prudit.. tak se zkus taky zamyslet nad svým chováním, myslím, že tady toho bylo už dost.

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

jenže to slovo MEGATUNER na tebe sedí, já jsem tady nikdy o sobě netvrdil že jsem nevim co a ani jsem netvrdil že mám něco za sebou, ti taky nekritizuju tvojí votuzenou alfu v který si jezdil dřív....navíc to auto mám chvíli a je před přestavbou, ale to ti nebudu vůbec říkat, protože ty jsi tuner a styling se ti nelíbí....jenom abych vysvětlil slovo megatuner, to ty tady furt meleš a odsuzuješ jak je styling nemožnej a že kdo nemá pod kapotou je nic, proto to slovo..mě se tvoje auto docela i líbilo, ale když tady čtu ty názory tak k němu začínám mít odpor....
VW GOLF III

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“