ok mall je na case si to ujasnit. neni pravda,ze jsem tve auto nevidel,ba naopak a to z vice pohledu... jen to asi nevis. na prvni pohled dobry,asi showcar,kterej ale asi ma dost chyb ze se neumistil nq top miste v soutezi krasy,ale dst dobrej,jinac by asi nebyl druhej ze.. ja jsem to videl v Myte,ci co to bylo za kotehulky a jako lak dobry,muzika asi neco zahraje,kola male,ale vzhledem k vykonu auta je to asi jedinej "tuning" tam (ze s nima nema motor tolik prace). jinac opravdoveho tuningu tam neni zhola nic (jo stavis pro krasu,) takze nalakovanej motor,podbehy atd me moc neberou. dal je tu horsi kvalita zpracovani kufru (kozenka atd). bilej vnitrek me stejne moc nebere jako spousta jinych zbytecnosti pridavajicich akorat vahu auta (tvoje vec). totalni humus je cervenej neon co sviti na predku.kdyz jsi jednou ve tme jela proti me,ostril jsem,co to zas je za zkrypleny facko a to bez kecu,eclipse vi. takze bych netvrdil,ze to auto tak neznam,jen me nebere,ale 100lidi...a uprime bud rada,ze do tc nejde jeste komar s Leonem,pac by to byl konec srandy pro tu scenu a nekompromisni utok

spis bych se ted zeptal jak jsi znala majdu kdyz jsi vypustila,ze je lepci kdyz jsem s tim hranim si zkoncil (bo jak to bylo)... nijak,tady ji zna tak 1-2 lidi

ostatni prispevky budu ignorovat,tak jako ignorujete polovinu mych veci ktery se vam nehodi do kramu a nebo jelacine dissujete

takze tohle je za me jako za Shelbyho.
ps:ze o tom vim houno bych taky netvrdil,jsem dost casto ve spojeni se Shrekem,takze neco vim a neni to "jedna babka povidala"