Srazy, srázky, srazíčky

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
ajsman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ajsman »

Při odhalení astry nemůžu chybět když sem u ní tak dlouho překážel :smich:

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

čas . . no třeba v 17:00 to by šlo ne :) jinak jo do Kauflandu jsem jel . . zadek jo je jinej . . má jinej nárazník . . .je to poznat podle toho že je značka uprosřed a ne na kraji . . .ale ono taky všechny změny nejsou vidět :?:
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Škoda 1000 WD ....... 136L :D

Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz

ajsman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ajsman »

to byla teda učast...zevlouni si udělali sraz a pak tam byl akorát plaváček a eclips...teda jihlava je asi fakt mrtvá :sibenice:

mauzič

Příspěvek od mauzič »

ajsman píše:to byla teda učast...zevlouni si udělali sraz a pak tam byl akorát plaváček a eclips...teda jihlava je asi fakt mrtvá :sibenice:
ja se teda nevidim, protže jestli vsichni jihlavaci maj takovy kecy i v realu jak tady na tom foru, tak neni o co stat..imho od kdy ma plny eclipse vytuneny auto?? na fotkach se chlubi nejakym Audi a to mi jako top style neprijde

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: Srazy, srázky, srazíčky

Příspěvek od Shelby »

frajere, lepci hezka seriova audi, nez votuzeny schade z tech vasich kotehulek. peace.
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

mauzič píše:
ajsman píše:to byla teda učast...zevlouni si udělali sraz a pak tam byl akorát plaváček a eclips...teda jihlava je asi fakt mrtvá :sibenice:
ja se teda nevidim, protže jestli vsichni jihlavaci maj takovy kecy i v realu jak tady na tom foru, tak neni o co stat..imho od kdy ma plny eclipse vytuneny auto?? na fotkach se chlubi nejakym Audi a to mi jako top style neprijde
Zdravím tě, většinou mají takový blbý kecy jen tady a taky proto to tu šlo tak z 90% do kytek . . .takže když se stavíš někdy třeba na sraz . . jestli teda někdy nějakej bude . . .tak si můžeš udělat obrázek sám :D

Jo jinak pro všechny ostatní . . díky že jste se přijeli podívat na moje auto . . někdy Vám sem dám fotky . . možná . . .

Nová verze webu

Smayk

Příspěvek od Smayk »

v.á.Š.A. píše:
mauzič píše:
Zdravím tě, většinou mají takový blbý kecy jen tady a taky proto to tu šlo tak z 90% do kytek . . .takže když se stavíš někdy třeba na sraz . . jestli teda někdy nějakej bude . . .tak si můžeš udělat obrázek sám :D

Jo jinak pro všechny ostatní . . díky že jste se přijeli podívat na moje auto . . někdy Vám sem dám fotky . . možná . . .
To bys měl,protože já jsem ho ještě neviděl 8)
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Ehm,najděte mi prosím téma kde machruju se svou audinou rád bych se na to taky kouknul protože o ničem takovém nevím a na srázek k Tescu jsem opravdu nejel machrovat jak si někdo myslí že MAUZIČI?ale jel se podívat za svýma kámošema a pochválit Vášovu Asterku která se mu opravdu povedla,což mě přivádí na myšlenku jestli se nám MAUZIČI nechceš pochlubit tvým autem když jsou podle tebe v jihlavě takový niemandi,ukaž co jste v tý obydlený zatáčce vytvořili za TUNING at si můžeme pohladit oko nad nějakým novým super tuningovým TOP STYLE skvostem....
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

no musim se zestat Eclipsaka ze se opravu Audi nikde a nikdy nechlubyl :ja_nic:

mauzič

Příspěvek od mauzič »

Full.Eclipse píše:Ehm,najděte mi prosím téma kde machruju se svou audinou rád bych se na to taky kouknul protože o ničem takovém nevím a na srázek k Tescu jsem opravdu nejel machrovat jak si někdo myslí že MAUZIČI?ale jel se podívat za svýma kámošema a pochválit Vášovu Asterku která se mu opravdu povedla,což mě přivádí na myšlenku jestli se nám MAUZIČI nechceš pochlubit tvým autem když jsou podle tebe v jihlavě takový niemandi,ukaž co jste v tý obydlený zatáčce vytvořili za TUNING at si můžeme pohladit oko nad nějakým novým super tuningovým TOP STYLE skvostem....
bohužel, nemám se cim chlubit, mam jen seriovyho kombajna v naftě...
jinak niemand jsi asi ty, kdybych pohledal stary temata a v nich tvy plány s Eclipsem atd. a ted se tunerum vysmivas a nejen jim že....jo predtim nejakej hip hap nebo co to bylo za cernochy a ted nightwish (když si inteligentně pohledám ve wikipedii, tak to jsou dva odlišné hudební styly, že by jsi se změnil s tim novym autem....mozna trochu, ale v hlave furt vygumovano)
Jinak se omluvám, že to tu zasírám, našel jsemTF náhodou a uvidel sekci Jihlava, tak jsem si myslel, ze tu bude normal pokec jako v jinych sekcich, ale bohuzel...

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

:D :D :D v CELEM TF hlavne v pokecu NEJSOU NORMALNI sekce :D :D :D jinac clovek mini zivot meni a plany s eclipsem byli, a s bilou je mel takove, ze ji da do top stavu, hodi kola a da ji na stelovak coz se stalo. Nic vic nic min. s cervenou bylo planu hodne,ale mladej kluk jich ma vzdy vic nez muze uskutecnit. Ja jich mel treba take mnohem vic. Zatim tu ze sebe delas spis kasparka... ja sice taky, ale cilene a z prdele aby se to tu hybalo.
A kdyz se kouknu z5 na tve posty tak jsou opravdu mimo stejne tak jako kdyz u tebe asi vedou jen vytuneny... eh sorry silne stylingovy auta coz treba me uz nic nerika. Protoze ty hondy jak jsi psal ze jsou v serii tak panacku nejsou,ale ty kluci si nehrajou s tunou laminatu,ale spis jim voni motory a tomu se rika prave tuning (i kdyz v nasich koncinach je to jen takove lehci simrani motoru oproti hardcore upravcum ala marat). takze az si prestanes plest alespon vyrazy nez je zacnes pouzivat tak pak delej chytraka. mrd.

Ps: A to proboha nemuze poslouchat vic zanru? Co ty jsi za cloveka? Ja si treba taky dam ceskej hip hop, spanelskej, negry, strihnu to Nightwish, Linkin Park, Metallicou a zkoncim u nejoblibenejsi Avril Lavigne. A koho to sere co posloucham ja, on, oni, ony atd. tak je u me idiutek pac to kazdemu muze bejt naprosto,ale naprosto u prdele...

a Pss: pokud mas jen kombajna v serii a sam jsi rukama nikdy nic neudelal a "nevytůnil" nejakej kepl tak jsi ten pravej co muze buzne eclipsovi a vsem cokoli vycitat,pac ty kluci si to alespon zkusili bejbee
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

mauzič

Příspěvek od mauzič »

K tomu nemám co dodat, fakt jste hrdinove. Amen

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

k tomu spis neni co dodat, pac na tohle nejde rict vubec nic. :lol:

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

už se to tu zase hádá :nono: :nono: :nono:

Nová verze webu

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

se nehadame, jen si povidame :D

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

Shelby píše::D :D :D v CELEM TF hlavne v pokecu NEJSOU NORMALNI sekce :D :D :D jinac clovek mini zivot meni a plany s eclipsem byli, a s bilou je mel takove, ze ji da do top stavu, hodi kola a da ji na stelovak coz se stalo. Nic vic nic min. s cervenou bylo planu hodne,ale mladej kluk jich ma vzdy vic nez muze uskutecnit. Ja jich mel treba take mnohem vic. Zatim tu ze sebe delas spis kasparka... ja sice taky, ale cilene a z prdele aby se to tu hybalo.
A kdyz se kouknu z5 na tve posty tak jsou opravdu mimo stejne tak jako kdyz u tebe asi vedou jen vytuneny... eh sorry silne stylingovy auta coz treba me uz nic nerika. Protoze ty hondy jak jsi psal ze jsou v serii tak panacku nejsou,ale ty kluci si nehrajou s tunou laminatu,ale spis jim voni motory a tomu se rika prave tuning (i kdyz v nasich koncinach je to jen takove lehci simrani motoru oproti hardcore upravcum ala marat). takze az si prestanes plest alespon vyrazy nez je zacnes pouzivat tak pak delej chytraka. mrd.

Ps: A to proboha nemuze poslouchat vic zanru? Co ty jsi za cloveka? Ja si treba taky dam ceskej hip hop, spanelskej, negry, strihnu to Nightwish, Linkin Park, Metallicou a zkoncim u nejoblibenejsi Avril Lavigne. A koho to sere co posloucham ja, on, oni, ony atd. tak je u me idiutek pac to kazdemu muze bejt naprosto,ale naprosto u prdele...

a Pss: pokud mas jen kombajna v serii a sam jsi rukama nikdy nic neudelal a "nevytůnil" nejakej kepl tak jsi ten pravej co muze buzne eclipsovi a vsem cokoli vycitat,pac ty kluci si to alespon zkusili bejbee
8) 8) 8)

Mauziči jsi fakt divnej.... :lol:
VW GOLF III

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Chlapečku,začínáš mě docela srát takže asi takhle,když jsem začal dělat svojí první eclipsu tak mi bylo čerstvých osmnáct a byl jsem zapálenej pubertáček do "tuningu" co si myslel že udělá díru do světa a měl hubu plnou sraček ale skutek utek,další eclipsa byla už postavená přesně podle mého plánu facelift sériové nárazníky 18"chromy a štelovací podvozek a čirá v zadu ono to totiž stačilo protože eclipsa je nejkrásnější v sériovém stavu,jenže život se tak trošičku mění a já zjistil že mi tohle ač krásné auto je k ničemu a potřebuju něco praktického proto jsem si pořídil A4ku.Neznamená to že ale začnu pomlouvat "tuning" jak jsi napsal,naopak obdivuji těch pár jedinců jako je Kája Váša Plaváček Ajsman aj. že mají tu trpělivost se s tím ještě furt srát,já ji neměl proto jezdím v sériovce a je mi fajn ale za těmahle klukama se vždycky rád zajedu podívat na pumpu co novýho vytvořili....A tu hudbu s tebou nehodlám řešit to byl od tebe docela zbytečnej výstřik na prostěradlo..ted mi zrovna hrajou Iron Maiden zežereš mě za to???
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shaity

Příspěvek od Shaity »

Full.Eclipser:tady se to prostě musí hádat furt:) co to je za blázna ten Mauzič?:))))

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

myslim, ze Ecliptak sem dlouho nenapise... :(

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to Shelby:proč :shock:

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Uz je ve Vyskove vojin kefalin... sel k profi armade kkt, proto se prodala eclipsa a proto audi...

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Prvních 14 dní nepřetržitého výcviku za mnou tak koukám co tu novýho a Šajtli vstal z mrtvých koukám :D
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Guma f Audy:smich2: to mě poser na holý záda
Tys dopadl :smich:
Po deseti letech dostaneš sice výslužní důchod,celou dobu ti budou přispívat na bydlení,z čeho můžeš v klidu splácet hypotéku,ale stojí ti to za to?
Jestli pak už jste si ve sprchách vykopávali mejdla? :smich2: :smich:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

mauzič

Příspěvek od mauzič »

pytcho bacha na Fulla, bude strilet vostrejma...hlavne po SUPERSPORTech :lol:
všichni hondaři, opancéřujte si auta nebo jste mrtvý :?:

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Výsluha se dostává nejdříve po 15ti letech a odvíjí se od hodnosti a zaměření kde si sloužil takže to zase u mě nebude nějaká hitparáda a to že mi budou přispívat na bydlení to vím i sám a odpověd na to jestli mi to stojí za to? ANO stojí,já do armády vždycky chtěl a ted jsem si splnil svůj největší sen a stal se profesionálním vojákem ale to nemůže pochopit nikdo kdo nazývá vojáky "gumama" :lol:
MAUZIC : Proč bych měl střílet na něco co mi je totálně u prdele?A za další se tady prosimtě už přestaň jakkoli projevovat protože pokaždé tady vybliješ hroznou sračku :o)
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Na jednu otázku jsi zapoměl odpovědět a to: Jak je to s těma mejdlama :lol: :zadek:
Ale neodpovídej za každou cenu,aby Šelba třeba zbytečně nežárlil :smich2: :smich:
I live in SUPRA World

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Každej máme svůj sprcháč a mejdla už nepoužíváme moderní jsou sprchové gely víš? tak asi tak.... :o)
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Full.Eclipse píše:sprchové gely
Značky indulona? :lol: :smich:
I live in SUPRA World

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Smayku, ty musis mit z neceho kurevskej komplex :nono:

mauzič

Příspěvek od mauzič »

Full.Eclipse píše:
MAUZIC : Proč bych měl střílet na něco co mi je totálně u prdele?A za další se tady prosimtě už přestaň jakkoli projevovat protože pokaždé tady vybliješ hroznou sračku :o)
neřekl bych, že je ti to totálně u prdele
no hlavne že ty tady dáváš největší rozumy, můžu si psát co chci, tak klid...

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“