Zkurvený skopčáci nakopat je do těch jejich německej koulí i s těma jejich GTIčkama opět se mi potvrdila debilita majitelů těchto "vozů" pak se mě ještě ptejte proč nesnáším golfy NIC PROTI SHAITYMU OK?
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
jo tohle jsem měl na mysli, ale jak jsem psal bylo to jen takový rejpnutí, tohle už je fakt moc, navíc máme v rodině taky jednoho malýho nevinýho oplíka
jo tohle jsem měl na mysli, ale jak jsem psal bylo to jen takový rejpnutí, tohle už je fakt moc, navíc máme v rodině taky jednoho malýho nevinýho oplíka
jasny ja to taky nemyslel nejak jako provokaci...jen aby vsichni vedeli o jakym videu je rec
jasny ja to taky nemyslel nejak jako provokaci...jen aby vsichni vedeli o jakym videu je rec
Tak na tohle fakt nevím co bych řekl . . . jinak nevím jestli jsou takoví jen skopčáci . . . i češi jsou takoví . . . obvzlášť ty co mají VW Jinak nic proti Shaitymu a Wewasovi
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
v.á.Š.A. píše:Tak na tohle fakt nevím co bych řekl . . . jinak nevím jestli jsou takoví jen skopčáci . . . i češi jsou takoví . . . obvzlášť ty co mají VW Jinak nic proti Shaitymu a Wewasovi
mno já nevím debiula najdeš za kazdou značkou..mě zase přijdou takovýhle renaultisti oplisti ....a klouboučníci a u tech je jedno jaký maj kočár.....si nevybereš.....sražka z blbcem je dycky nejhorši a značka auta asi nehraje roli
v.á.Š.A. píše:Tak na tohle fakt nevím co bych řekl . . . jinak nevím jestli jsou takoví jen skopčáci . . . i češi jsou takoví . . . obvzlášť ty co mají VW Jinak nic proti Shaitymu a Wewasovi
já jsem taky hodnej
tak sorry přidávám tě do seznamu . . . nějak mi vypadlo že taky patříš k VW
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
já jsem taky hodnej
tak sorry přidávám tě do seznamu . . . nějak mi vypadlo že taky patříš k VW
v pohodě, to bylo myšlený jen tak ze srandy, ale jinak díky....