Brutus kolesa
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase trochu oživíme tohle téme ne?
To že se po Varech pohybuje Dodge Magnum jste si asi už všichni všimli,moc hezký auto s totálně debilní barvou...nemůžu si pomoct,na takovým autě mi prostě taxibéžová nesedí...ten frajer si na to teď ale hodil kola,a to ne jen tak ledajaký...
Btw. omluvte kvalitu fotek,měl jsem na foťáku omylem zaplej noční režim!

To že se po Varech pohybuje Dodge Magnum jste si asi už všichni všimli,moc hezký auto s totálně debilní barvou...nemůžu si pomoct,na takovým autě mi prostě taxibéžová nesedí...ten frajer si na to teď ale hodil kola,a to ne jen tak ledajaký...

Btw. omluvte kvalitu fotek,měl jsem na foťáku omylem zaplej noční režim!

- Přílohy
-
- 255/45 R20...co víc dodat...
- Resize of magnum.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 601 x
-
- Krasavec
- Resize of magnum1.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 601 x
-
- Je zlej :)
- Resize of magnum2.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 601 x
✠Luftwaffle✠
Jo jo.Ten Magnum se paktuje s tema kolama v Lokti.Ty mu je asi taky sehnali,takze vcelku dobra reklama.bigworm píše:Ja na nej koukam skoro kazdej den kdyz jerdu okolo stoji naproti Pizze Mama mia..jinak sem tady potkal stejnyho ale ne v kombajnu ridi ho nejaka buchta...a ta barva se mi docela libi ikdyz nak kazdym jinym aute by bal hnus...je to krasavec[/img]

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zvooky to nebyl ten Dodge,ten jezdí na německejch(myslím)číslech,to co jsi viděl je Chrysler C300,coř je v podstatě mimo předku,myslím že i zadku a pár detailech v interiéru naprosto identický auto jako ten Dodge a navíc na něm má i tu stejnou barvu a kola(nechápu,ale budiž)takže je lehký si to splést...ten Dodge je ale "f kombajnu"a ty jsi viděl sedana...
Ale máš pravdu že ten hošan,resp. ti dva co do toho lezli nevypadali moc košér,Izáku!

Ale máš pravdu že ten hošan,resp. ti dva co do toho lezli nevypadali moc košér,Izáku!

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se prohrabal fotkama z Gumballu a ještě něco málo přihodím...
- Přílohy
-
- Mám rád konfekční rozměry jako třeba 345/30 ZR 19 což jsou třeba náhodou tyhle...
- Gumball.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 589 x
-
- ...který byly mimochodem na tomhle,je to 550 LM(ne Ferarri 550 LM,prostě jenom 550 LM),to jest Ferarri v takovým "decentním" tuningu a tenhle kousek je ještě k tomu barevný úpravě "General Lee" což asi pochopí jenom fajnšmekři!;)
- Gumball (1).JPG (0 bajtů) Zobrazeno 589 x
-
- Kola vcelku obyčejný,nebejt tý barvy a toho všeříkajícího nápisu!:D
- Gumball (2).JPG (0 bajtů) Zobrazeno 589 x
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle bus se mi líbil asi že všech aut nejvíc,možná je to proto že to byla kastle starýho VW na podvozku a s motorem z Porsche,takže ta zvuková kulisa kterou to vytvářelo byla perfektní! 

- Přílohy
-
- Byl to krasavec,dodnes na něj s láskou vzpomínám...:,)
- Gumball (5).JPG (0 bajtů) Zobrazeno 581 x
-
- Velice zajímavá byla taky tahle flaška,kdo uhádne co to je,může si jí vzít až to auto potká!:D
- Gumball (4).JPG (0 bajtů) Zobrazeno 581 x
-
- Originál chromový kola Porsche,nezdají se ale hodnota a cena je dneska dost vysoko!...
- Gumball (3).JPG (0 bajtů) Zobrazeno 580 x
✠Luftwaffle✠