mne to prijde stejny jako na ty prvni fotceEleatee píše: to je jedna z parby. tak mam trosku skleneny pohled ale snad jedina ktera je civilni

mne to prijde stejny jako na ty prvni fotceEleatee píše: to je jedna z parby. tak mam trosku skleneny pohled ale snad jedina ktera je civilni
hm tak jsem voskliva no. co s tim nadelam. kazdej jsme nejakejARV6 píše:mne to prijde stejny jako na ty prvni fotceEleatee píše: to je jedna z parby. tak mam trosku skleneny pohled ale snad jedina ktera je civilni
to rikas sama jenom mi prijdes na obou stejnaEleatee píše:hm tak jsem voskliva no. co s tim nadelam. kazdej jsme nejakejARV6 píše:mne to prijde stejny jako na ty prvni fotceEleatee píše: to je jedna z parby. tak mam trosku skleneny pohled ale snad jedina ktera je civilni
ne ne fakt je v tom rozdil.ARV6 píše:to rikas sama jenom mi prijdes na obou stejnaEleatee píše:hm tak jsem voskliva no. co s tim nadelam. kazdej jsme nejakejARV6 píše: mne to prijde stejny jako na ty prvni fotce
ARV6 píše:Ne neveri...Eleatee píše:jj ridicky prukaz mam uz temer 4 letaSly píše: Po tom uz nepatrej. Jen nam, prosim, slecno Nell3 napis, kolik je ti let. Mas uz alespon ridicsky prukaz? (na ten obcansky se neodvazuji zeptat)![]()
jinak jak dlouho mam rikat ze jsem ty ptakoviny nepsala ja? stejne mi to nikdo neveri![]()
A kolik ti je? Z tyhle fotky cert vi, 30?Nebo vic?
jooo to bylo taky dost dobry (ubohy)V12 píše:hele nell3...sis nemusela delat novej nick....stacilo vystrachat ten starej, jak si psala jako svoje kamaradka a chlubila se svyma fotkama.... ja to rikam porad, drogy jsou spatneee....a mohou zpusobit i rozdvojeni osobnosti...
ted se zda ze neco beres tyV12 píše:hele nell3...sis nemusela delat novej nick....stacilo vystrachat ten starej, jak si psala jako svoje kamaradka a chlubila se svyma fotkama.... ja to rikam porad, drogy jsou spatneee....a mohou zpusobit i rozdvojeni osobnosti...
To dost...YANEK píše:
a neni todleto pan maraudr
lepe cist...a vice myslet...vim, je to tezke.....Eleatee píše:ted se zda ze neco beres tyV12 píše:hele nell3...sis nemusela delat novej nick....stacilo vystrachat ten starej, jak si psala jako svoje kamaradka a chlubila se svyma fotkama.... ja to rikam porad, drogy jsou spatneee....a mohou zpusobit i rozdvojeni osobnosti...
jak chlubila fotkama? vzdyt jsem napsala ze jsem to ja.
papa zaloz si novou prezdivku...Eleatee píše:dejte mi uz prosim pokoj. nebavi me porad vam vysvetlovat jak to je. takze cau.