Neboj,to já si zase na svůj klid dávám pozor...zvooky píše:tak nabirej nabirej, nenech se rušit

Neboj,to já si zase na svůj klid dávám pozor...zvooky píše:tak nabirej nabirej, nenech se rušit
Dneska mi bylo ve škole oznámeno ve škole že fotrovatím,takže přemejšlím jestli to radši nevezmu opačným směrem!zvooky píše:to je spravny
si starej fotr..hattori_hanzo píše:Dneska mi bylo ve škole oznámeno ve škole že fotrovatím,takže přemejšlím jestli to radši nevezmu opačným směrem!zvooky píše:to je spravny
A ty jsi na to přišel jak vole?Eskláda píše:si starej fotr..hattori_hanzo píše:Dneska mi bylo ve škole oznámeno ve škole že fotrovatím,takže přemejšlím jestli to radši nevezmu opačným směrem!
Ale ne,na to si jenom musíš umět hrát!Mikael píše:Hattori ze fotrovati????Mozna jen v tech chytrostech.Posledni dobou je jak otec Fura.
Covece....neni to jen muj nazor,ze ses posledni dobou prechytracenej.hattori_hanzo píše:Ale ne,na to si jenom musíš umět hrát!Mikael píše:Hattori ze fotrovati????Mozna jen v tech chytrostech.Posledni dobou je jak otec Fura.
Ale v jakým ohledu?Kdy?Kde?Jak?Konkrétní místa?Osoby?Mikael píše:Covece....neni to jen muj nazor,ze ses posledni dobou prechytracenej.hattori_hanzo píše:Ale ne,na to si jenom musíš umět hrát!
To sem presne cekal......a ted cekas,ze ti to napraskam???Mam snad na cele napsano Kelisova ????hattori_hanzo píše:Ale v jakým ohledu?Kdy?Kde?Jak?Konkrétní místa?Osoby?Mikael píše:Covece....neni to jen muj nazor,ze ses posledni dobou prechytracenej.hattori_hanzo píše:Ale ne,na to si jenom musíš umět hrát!
Ehm......jo...Mikael píše:To sem presne cekal......a ted cekas,ze ti to napraskam???Mam snad na cele napsano Kelisova ????
Ty mlč nebo tě vyšpejluju!Eskláda píše:a já na čele jitrnici??
Ty mlč nebo tě vyšpejluju!Eskláda píše:a já na čele jitrnici??
proč voe..Eskláda píše:Ty mlč nebo tě vyšpejluju!Eskláda píše:a já na čele jitrnici??
Tichá pěna břehy mele...Mikael píše:Mlcim.Tichej jako pena.Jen prihlizim.
zvooky píše:asi bude lepsi jit spat
Vyčůrat,pomodlit,spát!zvooky píše:asi bude lepsi jit spat
Jo!A ruka ruku v rukávě myje!Mikael píše:Ticha pena brehy mele????Mas asi moc cukru v krvi.
proč skurvenej??zvooky píše:uaaaaa ziiiiiiv......dopiju lahvače a jdu do hajan...další zkurvenej den za mnou
Nechápu jak někdo může pít pivo doma,mě to vůbec doma nechutná!zvooky píše:uaaaaa ziiiiiiv......dopiju lahvače a jdu do hajan...další zkurvenej den za mnou