Jinak gril party by nebyla spatna

Jo,ale vypiješ a sníš si to pro jistotu rovnou na oddělení kde vyplachujou žaludky ne?Poolista píše:taky by to slo zitra me poustej mam drzet dietu tak dame nejaky masicko a trosku popijem ne???
jj souhlas, takze Jiri dostane duseny kureci maso se zeleninou...zvooky píše:no asi bych taky vic dal na to zdravi
Bez toho masa.Jen dusenou zeleninu.Ale to mam pocit nejak nesmi kvuli tem strevum,takze dostane misku s vodou a ve vode rozmaceny rohliky,aby mu to nedelalo bordel v pajslu.ARV6 píše:jj souhlas, takze Jiri dostane duseny kureci maso se zeleninou...zvooky píše:no asi bych taky vic dal na to zdravi
Ježiši to zní nechutně...ikdyž...neměl by dostat spíš suchary?Rohlíky mi příjdou moc agresivní...Mikael píše:Bez toho masa.Jen dusenou zeleninu.Ale to mam pocit nejak nesmi kvuli tem strevum,takze dostane misku s vodou a ve vode rozmaceny rohliky,aby mu to nedelalo bordel v pajslu.
aTo nIMatE ZaČ pAnE sKLáDoEskláda píše:co se týče tematu,děkuji že jsem ve 2 ráno dával na dílnu auto a byl tam bordel jako kráva tak jsem to musel odkopat abych tam zaparkoval!!
pokud vim tak se tam dneska uklizeloEskláda píše:co se týče tematu,děkuji že jsem ve 2 ráno dával na dílnu auto a byl tam bordel jako kráva tak jsem to musel odkopat abych tam zaparkoval!!
delas si ze me prdel??Eskláda píše:co se týče tematu,děkuji že jsem ve 2 ráno dával na dílnu auto a byl tam bordel jako kráva tak jsem to musel odkopat abych tam zaparkoval!!
nemrač se říkám to všeobecně jelikož nevim kdo tam byl!!V12 píše:Eskláda píše:já??? ne!!! je to v poho dal bych to před barak ale měli jsme blokový čištění a tak jsem to tam musel píchnout!! ale stek ze mě už je pryč takže jsem naprosto v pohodě!!
Tak to teda nevim,kazdopadne Fuko a V12 uklizeli a ne malo,a ja s Jirim jsme tam chvili plnili funkci dozoru.Takze jedinej,kdo jeste zbyva,ses ty.Tak mi teda rekni,kdo tam udelal bordel !!!!!Eskláda píše:nemrač se říkám to všeobecně jelikož nevim kdo tam byl!!V12 píše:Eskláda píše:já??? ne!!! je to v poho dal bych to před barak ale měli jsme blokový čištění a tak jsem to tam musel píchnout!! ale stek ze mě už je pryč takže jsem naprosto v pohodě!!
Tak to teda nevim,kazdopadne Fuko a V12 uklizeli a ne malo,a ja s Jirim jsme tam chvili plnili funkci dozoru.Takze jedinej,kdo jeste zbyva,ses ty.Tak mi teda rekni,kdo tam udelal bordel !!!!!Mikael píše:nemrač se říkám to všeobecně jelikož nevim kdo tam byl!!
V12 píše:to je tajnyzvooky píše:a coo?