Jenze ten byl tvuj.Ale nenasere te,kdyz prijdes a zlomena trinactka normalne uklizena.....a nikdo nic.A ted ohnuta trinactka.....a zase nikdo nic.Kdyby ten dement,kterymu evidentne nepatri naradi do ruky se aspon priznal.....kua ja ho mit po ruce tak ho asi rozsapu.ARV6 píše:ja se priznavam ze se mi nedavno pri provadeni tuningu rozpadl v ruce sroubovakMikael píše:Presne.....a navic..... AT SE TU VEREJNE PRIZNA K*K*T,KTEREJ OHNUL 13-KU KLIC......PROTOZE UZ JE TO DRUHA ROZJEBA*A 13-KA A UZ ME TO SE*E......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTLI TAM NEKDO HODLA NICIT NARADI,TAK HO OSOBNE Z TY DILNY VYKOPU !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Dílna ,fotky,příběhy...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo no, to je zraly tak na to aby tam mel kazdej svy naradi a skrinku se zamkem...Mikael píše:Jenze ten byl tvuj.Ale nenasere te,kdyz prijdes a zlomena trinactka normalne uklizena.....a nikdo nic.A ted ohnuta trinactka.....a zase nikdo nic.Kdyby ten dement,kterymu evidentne nepatri naradi do ruky se aspon priznal.....kua ja ho mit po ruce tak ho asi rozsapu.ARV6 píše:ja se priznavam ze se mi nedavno pri provadeni tuningu rozpadl v ruce sroubovakMikael píše:Presne.....a navic..... AT SE TU VEREJNE PRIZNA K*K*T,KTEREJ OHNUL 13-KU KLIC......PROTOZE UZ JE TO DRUHA ROZJEBA*A 13-KA A UZ ME TO SE*E......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTLI TAM NEKDO HODLA NICIT NARADI,TAK HO OSOBNE Z TY DILNY VYKOPU !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
No a pak je to vo hovne...ARV6 píše:No jo no, to je zraly tak na to aby tam mel kazdej svy naradi a skrinku se zamkem...Mikael píše:Jenze ten byl tvuj.Ale nenasere te,kdyz prijdes a zlomena trinactka normalne uklizena.....a nikdo nic.A ted ohnuta trinactka.....a zase nikdo nic.Kdyby ten dement,kterymu evidentne nepatri naradi do ruky se aspon priznal.....kua ja ho mit po ruce tak ho asi rozsapu.ARV6 píše: ja se priznavam ze se mi nedavno pri provadeni tuningu rozpadl v ruce sroubovak![]()
![]()
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to kazdopadne... Nevim no kdyby to aspon ten dotycnej rekl aby s tim clovek pocitalMikael píše:No a pak je to vo hovne...ARV6 píše:No jo no, to je zraly tak na to aby tam mel kazdej svy naradi a skrinku se zamkem...Mikael píše:Jenze ten byl tvuj.Ale nenasere te,kdyz prijdes a zlomena trinactka normalne uklizena.....a nikdo nic.A ted ohnuta trinactka.....a zase nikdo nic.Kdyby ten dement,kterymu evidentne nepatri naradi do ruky se aspon priznal.....kua ja ho mit po ruce tak ho asi rozsapu.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Re: Dílna ,fotky atd... + WST-West Side Tuneři-(Eskláda, Mik
Mno asi takhle.... podle me to byl esklada, pac uz tu prvni trinactku zkurvil on...a uz vidim, jak zase pise, ze to nebude resit....
R6 twin turbo + V10 + V12
Esli napise nebudu resit,tak to bude jak kdyz pichne do srsniho hnizda a ja startuju.Ale jakoze vopravdu.Sem vic nez nastvanej !!!!!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"...zařvi si oj oj,držku mu rozbij,s takovým šmejdem nesmíš se srát!Napal ho pěstí,k zemi ho dobij,přišla ta chvíle,musíš se prááát..."Mikael píše:Esli napise nebudu resit,tak to bude jak kdyz pichne do srsniho hnizda a ja startuju.Ale jakoze vopravdu.Sem vic nez nastvanej !!!!!
✠Luftwaffle✠
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem to jjá
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
A muzes mi rict,proc to kurva delas????My tam rozebereme tri auta a nic nezkurvime a ty si sundas naraznik a dva klice sou v riti...mas pro to nejaky rozumny vysvetleni????Eskláda píše:byl jsem to jjá
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dyš voni to u Fordu moc utahujou prej!Mikael píše:A muzes mi rict,proc to kurva delas????My tam rozebereme tri auta a nic nezkurvime a ty si sundas naraznik a dva klice sou v riti...mas pro to nejaky rozumny vysvetleni????Eskláda píše:byl jsem to jjá
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dílna ,fotky atd
stenlis píše:to vám ten nápis moc dlouho nevidržel .to ste brzo ten tuning zabalili.
My k tomu nepotrebujem cizojazycnej napis vis...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Tuning ???? WTF ??? Tuning tu dela jen par lidi z Essa,nebo ne???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě že na to vůbec nemusíš pospíchat,protože jak pravil klasik - "Tuning chce čas..."zvooky píše:ja jsem s tuningem ješte nezačal......
✠Luftwaffle✠
To sou mi rady do zivota....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je teď Zvookyho nový lifestyle heslo!Mikael píše:To sou mi rady do zivota....
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten tvůj Golf bude prostě jako víno - bude zrát dlouho,ale kvalitně!zvooky píše:ano je to tak to je moje heslo takže s golfem letos nepočitejte
✠Luftwaffle✠
No to bych netvrdil.....aby v ty garaži nezreznul hehhattori_hanzo píše:Ten tvůj Golf bude prostě jako víno - bude zrát dlouho,ale kvalitně!zvooky píše:ano je to tak to je moje heslo takže s golfem letos nepočitejte
BBS Motorsport
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
oznamuji můj bordel na dílně.. do středy ranní vše bude uklizeny..
S-MAX
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bordel více méně uklizenej ale bude tam tak asi týden spát moje malinkata Eskláda..
S-MAX
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno....musis se nejak domluvit Klado.Me to je ted treba fuk,stejne zadny auto nemam,ale s ostatnima to nejak dohodnout.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2