A já pořád proč ty nekouříš,ty by jsi si tám pádem nemohl přípálit,nebo by ti vždycky musel připálit někdo jinej!Mikael píše:Detem nepatri plaminek do ruky.

A já pořád proč ty nekouříš,ty by jsi si tám pádem nemohl přípálit,nebo by ti vždycky musel připálit někdo jinej!Mikael píše:Detem nepatri plaminek do ruky.
Spravne spravne...hattori_hanzo píše:A já pořád proč ty nekouříš,ty by jsi si tám pádem nemohl přípálit,nebo by ti vždycky musel připálit někdo jinej!Mikael píše:Detem nepatri plaminek do ruky.
To není férový...Mikael píše:Spravne spravne...![]()
Ale predevsim nejsem takovej vatanen a nebydlim na Kolovy,abych si mohl dovolit platit navic jeste cigara.
Ne ???A co dneska je ???hattori_hanzo píše:To není férový...Mikael píše:Spravne spravne...![]()
Ale predevsim nejsem takovej vatanen a nebydlim na Kolovy,abych si mohl dovolit platit navic jeste cigara.
Třeba férová půjčka od České spořitelny!Mikael píše:Ne ???A co dneska je ???
Tak ja si na tebe pucim,kdyz je to tak fer...zejtra to domluvime...hattori_hanzo píše:Třeba férová půjčka od České spořitelny!Mikael píše:Ne ???A co dneska je ???![]()
Vůbec,to už jeden frajer bez mýho vědomí udělal a stačilo mi to!Mikael píše:Tak ja si na tebe pucim,kdyz je to tak fer...zejtra to domluvime...
Tak si nic nepujcuj.Ja si pujcim jen tvoji obcanku.hattori_hanzo píše:Vůbec,to už jeden frajer bez mýho vědomí udělal a stačilo mi to!Mikael píše:Tak ja si na tebe pucim,kdyz je to tak fer...zejtra to domluvime...
No právě,on si taky jenom "půjčil" můj řidičák a občanku a vybral si na to patnáct litrů na poště...Mikael píše:Tak si nic nepujcuj.Ja si pujcim jen tvoji obcanku.
To si moc nevzal.A jak se to resilo???Splacis ???hattori_hanzo píše:No právě,on si taky jenom "půjčil" můj řidičák a občanku a vybral si na to patnáct litrů na poště...Mikael píše:Tak si nic nepujcuj.Ja si pujcim jen tvoji obcanku.
Vůbec,mě prostě zmizela občanka a řidičák,tak jsem to nahlásil(sice až po tom co si to vybral),podal trestní oznámení na policajtech,donesl několik dokumentů s mým podpisem a písmem který jsem napsal před tím datem kdy on to vybral,pošle se to na grafologickej rozbor spolu s kopií tý smlouvy co on podepsal a pak už se to jenom nechá vyšumět...Právě že hlavní je vůbec nic neplatit protože v momentě kdy to zaplatíš byť i jedinou splátku tak přiznáš platební povinnost!Mikael píše:To si moc nevzal.A jak se to resilo???Splacis ???
Moje první reakce?To si pamatuju!Spadla mi čelist a pronesl jsem - "Co?!Jakejch patnáct tisíc?Co to je za kravinu?" Ale rozhodně to nebyla nějak vtipná situace...Mikael píše:No tak aspon,ze tak,ne???By me zajimala tvoje prvni reakce.
To verim.hattori_hanzo píše:Moje první reakce?To si pamatuju!Spadla mi čelist a pronesl jsem - "Co?!Jakejch patnáct tisíc?Co to je za kravinu?" Ale rozhodně to nebyla nějak vtipná situace...Mikael píše:No tak aspon,ze tak,ne???By me zajimala tvoje prvni reakce.Nakonec se to vyřešilo,ale toho kokota bych zabil!
Nejhorší na to ale bylo zaprvé to že mi to musel ukrát někdo ve škole a zadruhý že jsem to v podstatě zjistil až když do mě tenkrát nabourala ta ženská protože mi nezmizely ani peníze,ani nic jinýho,jenom občanka a řidičák takže někdo přesně věděl co a proč krade...Mikael píše:To verim.
Ty woe...Tak to je husty.Nejakej vychcanej chmatak...hattori_hanzo píše:Nejhorší na to ale bylo zaprvé to že mi to musel ukrát někdo ve škole a zadruhý že jsem to v podstatě zjistil až když do mě tenkrát nabourala ta ženská protože mi nezmizely ani peníze,ani nic jinýho,jenom občanka a řidičák takže někdo přesně věděl co a proč krade...Mikael píše:To verim.
Kurvy jsou všude,tomu se nevyhneš!Mikael píše:Ty woe...Tak to je husty.Nejakej vychcanej chmatak...
To ne.Zvlast ty prevleceny kurvy...hattori_hanzo píše:Kurvy jsou všude,tomu se nevyhneš!Mikael píše:Ty woe...Tak to je husty.Nejakej vychcanej chmatak...
si slepejEskláda píše:asi jsem slepej ale nevidím v tom žádný rozdíl
jsme dvaEskláda píše:asi jsem slepej ale nevidím v tom žádný rozdíl
Jako já brousím už tři měsíce!!! spojler BBS kterej nějaký hovado natřelo několika vrstvama epoxydový barvy. A furt se nedobírám konce. Nemáte někdo tip jak to dát dolů a nenechat na tom ruce?ARV6 píše:Todle je to co jsme vcera privezli, dneska jsem je 6 hodin brousil od barvy kterou je nejakej kreten natrel (ale zas byly za cenu 1 mlhovky)... Pokracovani ve ctvrtek...
No tak to ja mam podobny, je to natreny stetkou a nejakou podivnou barvou... No predni naraznik jsem poctive obrousil, ale zadni jsem zkusil zbytkem Nitroredidla (C6000) a leze to pekne dolu (jenom je velka spotreba hadru), tak jsem si dneska koupil 4L plechovkuConscious píše:Jako já brousím už tři měsíce!!! spojler BBS kterej nějaký hovado natřelo několika vrstvama epoxydový barvy. A furt se nedobírám konce. Nemáte někdo tip jak to dát dolů a nenechat na tom ruce?ARV6 píše:Todle je to co jsme vcera privezli, dneska jsem je 6 hodin brousil od barvy kterou je nejakej kreten natrel (ale zas byly za cenu 1 mlhovky)... Pokracovani ve ctvrtek...
Jooo,to ještě zkusím. Jinak jsem zkoušel louh,odstraňovač nátěrů jak chemickej tak i mechanickej,šmirgly,ocelovej kartáč,ty kotouče na vrtačku,nože a pár ředidel a nic. Místama to už mám,ale to bys musel vidět. Plast-kit-plnič-lak-kit-plnič-epoxyd a ještě je to celý jak politý asfaltem. Ale uznávám že tvrdší barvu jsem neviděl.ARV6 píše:No tak to ja mam podobny, je to natreny stetkou a nejakou podivnou barvou... No predni naraznik jsem poctive obrousil, ale zadni jsem zkusil zbytkem Nitroredidla (C6000) a leze to pekne dolu (jenom je velka spotreba hadru), tak jsem si dneska koupil 4L plechovkuConscious píše:Jako já brousím už tři měsíce!!! spojler BBS kterej nějaký hovado natřelo několika vrstvama epoxydový barvy. A furt se nedobírám konce. Nemáte někdo tip jak to dát dolů a nenechat na tom ruce?ARV6 píše:Todle je to co jsme vcera privezli, dneska jsem je 6 hodin brousil od barvy kterou je nejakej kreten natrel (ale zas byly za cenu 1 mlhovky)... Pokracovani ve ctvrtek...