k tomu obyč vaťák bunda ale s hezkou výšivkou,

a vrchol všeho je tenhle epesní kulíšek ve kterým vypadá každej jako udek mona dost hehe!

Jo a nesmím zapomenout samozřejmě na bumažku...

Budu dělat na prezentaci nový Fabie a tohle jsme dostali zapůjčený jako "pracovní" oděv...ale jinak za "ztrátu" bundy dám litr a ještě musím zjistit za kolik ztratím ty trička...BALI píše:heeej,já chci takykde jsi to sebral???
jeste bysme ji pred tim trochu potrapiliARV6 píše:Jako hadry dobryA kolik je za ztratu Fabie??? Vezmem ji do garaze a pres noc je po ni....
ále kdo by to chtelARV6 píše:Jako hadry dobryA kolik je za ztratu Fabie??? Vezmem ji do garaze a pres noc je po ni....
L.A.M.A. píše:No ono takovej souboj Policejni Felicie Kombi 1,3 vs Fabie 1,2 HTP by mohl bejt souboj titanu
Náhodou by tam měli bejt 1,6 benzín a 1,9 fturbodýzlu!L.A.M.A. píše:No ono takovej souboj Policejni Felicie Kombi 1,3 vs Fabie 1,2 HTP by mohl bejt souboj titanu
L.A.M.A. píše:tak sem se ptal jak jede HTP na dva valce:) u 6V se podpalujou ventily a u 12V preskoci rozvodak o 1 - 3 zuby a potka se:D tak za kolik ztratis triko?
ARV6 píše:L.A.M.A. píše:tak sem se ptal jak jede HTP na dva valce:) u 6V se podpalujou ventily a u 12V preskoci rozvodak o 1 - 3 zuby a potka se:D tak za kolik ztratis triko?Fakt jo???
Dobry, konecne to vim... Ale chtel bych to videt na zivo, nebo spis slyset, to musi byt dobrej koncert
L.A.M.A. píše:No ono takovej souboj Policejni Felicie Kombi 1,3 vs Fabie 1,2 HTP by mohl bejt souboj titanu
ja ti to verim, jenom jsem zvedavej na fotohattori_hanzo píše:Mám hafo fotek,ale fakt je můj denní režim asi takovej - v pět vstávat,do práce,z práce domů/za Soňou a v deset spát!ARV6 píše:No to doufamhattori_hanzo píše:Dneska už na to nemám sílu,ale zejtra vám udělám pořádnej report jak to tam vypadá...![]()