Jj sem slysel. Ale nekoukam na to, nejak mne to neba celej blbej hokej...zvooky píše:Hmm Turin......a švícaři......fakt pecka
Garage party 29. 1. 2006
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Garage party 29. 1. 2006
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
dobra ostuda...s nima prohrat, ja na to koukal v praciARV6 píše:Jj sem slysel. Ale nekoukam na to, nejak mne to neba celej blbej hokej...zvooky píše:Hmm Turin......a švícaři......fakt pecka
BBS Motorsport
No co co.Nasi si mysleli,ze to maj v kapse.To bylo videt.Ale Svycari predvedli nadhernej bojovnej hokej.Tak by to melo vypadat.Dnes se mi jednoznacne libili vic Svycari.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
He he...hezky napsano.Rozhodne lepsi,nez kdyby "caroval" ....ono kdyz to tak vemu,tak golmani nikdy moc nechytaji.To spis hraci je trefujou a nechavaji je vyniknout.A ty herecky to dycky akorat prodaji...hattori_hanzo píše:Tak tak,byli jednoznačně lepší a hlavně ten brankář místama chytal i to co nechtěl...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se na tebe budu muset přijít někdy podívat,pane "nechávám vyniknout brankáře"!Mikael píše:He he...hezky napsano.Rozhodne lepsi,nez kdyby "caroval" ....ono kdyz to tak vemu,tak golmani nikdy moc nechytaji.To spis hraci je trefujou a nechavaji je vyniknout.A ty herecky to dycky akorat prodaji...

✠Luftwaffle✠
Jenze ja sem bohuzel presne ten typ.I kdyby byla prazdna brana a brankar tam mel lapacku,tak mu ji trefim.Holt sem kopyto a goly moc nedavam.hattori_hanzo píše:Já se na tebe budu muset přijít někdy podívat,pane "nechávám vyniknout brankáře"!Mikael píše:He he...hezky napsano.Rozhodne lepsi,nez kdyby "caroval" ....ono kdyz to tak vemu,tak golmani nikdy moc nechytaji.To spis hraci je trefujou a nechavaji je vyniknout.A ty herecky to dycky akorat prodaji...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prostě prase od přírody!zvooky píše:Nikdy jsem snad nedohral bez žluty karty

✠Luftwaffle✠
Heeeeej....Hattori.Ja si nekdy udelam chvilku a pujdu si s tebou zahrat floor,jo???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak to vůbec,já mám svoje zuby a kosti rád!Mikael píše:Heeeeej....Hattori.Ja si nekdy udelam chvilku a pujdu si s tebou zahrat floor,jo???

✠Luftwaffle✠
Ja za to nemohl......hattori_hanzo píše:Prostě prase od přírody!zvooky píše:Nikdy jsem snad nedohral bez žluty karty
BBS Motorsport
Ty voe...ja sem slusnej hrac.Nejsem Zvooky.hattori_hanzo píše:No tak to vůbec,já mám svoje zuby a kosti rád!Mikael píše:Heeeeej....Hattori.Ja si nekdy udelam chvilku a pujdu si s tebou zahrat floor,jo???
Mikael píše:Ty voe...ja sem slusnej hrac.Nejsem Zvooky.hattori_hanzo píše:No tak to vůbec,já mám svoje zuby a kosti rád!Mikael píše:Heeeeej....Hattori.Ja si nekdy udelam chvilku a pujdu si s tebou zahrat floor,jo???

BBS Motorsport
To mi chces rict,ze vam to porad piskal jeden clovek???zvooky píše:Mikael píše:Ty voe...ja sem slusnej hrac.Nejsem Zvooky.hattori_hanzo píše: No tak to vůbec,já mám svoje zuby a kosti rád!ja byl taky slušnej hrač, jenom ten rozhodči potreboval asi brejle
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj,to vidím,jak mi vždycky s radostí píšeš na ICQ kolik hráčů jsi zase zranil a tak...Mikael píše:Ty voe...ja sem slusnej hrac.Nejsem Zvooky.

✠Luftwaffle✠
Vole.Jeste sem nikoho nezranil.Tak v klidu.hattori_hanzo píše:Jj,to vidím,jak mi vždycky s radostí píšeš na ICQ kolik hráčů jsi zase zranil a tak...Mikael píše:Ty voe...ja sem slusnej hrac.Nejsem Zvooky.

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíme,tenhle tejden florbal není,jedeme do PrágluMikael píše:Vole.Jeste sem nikoho nezranil.Tak v klidu.

✠Luftwaffle✠
Tak jindy.Se tesim.Uz sem dlouho nehral.Mozna bysme pak mohli domluvit pratelak mezi tjuning Chodov a vama...hattori_hanzo píše:No uvidíme,tenhle tejden florbal není,jedeme do PrágluMikael píše:Vole.Jeste sem nikoho nezranil.Tak v klidu.

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by jsme mohli,ale počítejte s tím že jsme profesionálové...Mikael píše:Tak jindy.Se tesim.Uz sem dlouho nehral.Mozna bysme pak mohli domluvit pratelak mezi tjuning Chodov a vama...

✠Luftwaffle✠
Ne to ne, oni byli vsichni slepyMikael píše:To mi chces rict,ze vam to porad piskal jeden clovek???zvooky píše:Mikael píše: Ty voe...ja sem slusnej hrac.Nejsem Zvooky.ja byl taky slušnej hrač, jenom ten rozhodči potreboval asi brejle
BBS Motorsport
No jo.Klasika.Radsi nekomentuju.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo,oni byli všichni svině a ty jsi chudáček Radeček!zvooky píše:Ne to ne, oni byli vsichni slepy

✠Luftwaffle✠
Presne.Asi tak nejak.hattori_hanzo píše:Jo,oni byli všichni svině a ty jsi chudáček Radeček!zvooky píše:Ne to ne, oni byli vsichni slepy
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to znám,já ať dělal cokoliv tak jsem měl taky rozhodčí samou kurvu!Mikael píše:Presne.Asi tak nejak.

✠Luftwaffle✠