To je fakt,ještě by tam ale mohl mít modrý LEDky!Mikael píše:Ty v sobe toho tunera nezapres...Eskláda píše:jj ty brejle mi dal děda,koupil je v chorvacku-pecka je když v nich jezdím autem

To je fakt,ještě by tam ale mohl mít modrý LEDky!Mikael píše:Ty v sobe toho tunera nezapres...Eskláda píše:jj ty brejle mi dal děda,koupil je v chorvacku-pecka je když v nich jezdím autem
Spíš Chocholouška!Mikael píše:No jak by vykoukl,tak by dostal tou baterkou a hnedle bych vzal nohy na ramena.A jeste na nej zavolal Muldera...
Ty víš že sem dám tyhle fotky viď?Zvooky píše:chaaa chaaaaaa to je ale sranda
To víš,my jako správný tjůneři jdeme na všechno zvostra!Luka$ píše:tak to je vostra serie fotek
Tak to kazdopadnehattori_hanzo píše:To víš,my jako správný tjůneři jdeme na všechno zvostra!Luka$ píše:tak to je vostra serie fotek
ale prd žádná noční můra.. lidi fakt koukali jak kdybych byl z marzu,,hattori_hanzo píše:To je fakt,ještě by tam ale mohl mít modrý LEDky!Mikael píše:Ty v sobe toho tunera nezapres...Eskláda píše:jj ty brejle mi dal děda,koupil je v chorvacku-pecka je když v nich jezdím autem
Btw. představa že jsem policajt,zastavím Kládovo červený Esco a zevnitř vykoukne ta jeho hlava s těmahle brejlema.......noční můra...
Tomu nepomůžeš,tam jsou fotky linkovaný a to místo na fóru nezabírá...Mikael píše:Hele...coz takhle nejak poresit ty fotky ????Smazat trebas zensky....pac uz se sem neda pridta ani prd.
Uaaaaaaaaahattori_hanzo píše:Eskláda píše:počkejte-připadám vám odlišnej??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z toho už se asi nevykecáš,promiň!Eskláda píše:potlesk rock no mě to moc směšný nepřijde,jen se ptám.. už je asi pozdě na to abych tady něco psal.. tak čus,
Příjde Zvooky,napíše "značka" a máme po prdeli...Mikael píše:Tak to sem zvedavej,kdo tohle rozstipne.
zvooky píše:1K6 0077