Fakt!?Mikael píše:No tak s muzeem ti teda drzim palce.Ale mas dobrej plan,kdyz v Praze na rok a pul zavreli Technicky

Fakt!?Mikael píše:No tak s muzeem ti teda drzim palce.Ale mas dobrej plan,kdyz v Praze na rok a pul zavreli Technicky
Tomu věř. Milan když něco slíbí...Gajda píše:čus zatím ne prý se musí ještě vyřešit věci ohledně dědictví a ten majitel sice slíbyl že mi zavolá až to bude mít vyřízený. Ale nevěřim tomu. A tak hledám dál. Ale každopádně dík za typBALI píše:Ta co jsem ti posílal ti nevyšla?třeba to vyjde
mno uvidíme, byla by to škoda měl bych další kousek do sbírky a tak pokud se snim znáš tak se za mě přimluv at mi to neprodá nikomu jinémuBALI píše:Tomu věř. Milan když něco slíbí...Gajda píše:čus zatím ne prý se musí ještě vyřešit věci ohledně dědictví a ten majitel sice slíbyl že mi zavolá až to bude mít vyřízený. Ale nevěřim tomu. A tak hledám dál. Ale každopádně dík za typBALI píše:Ta co jsem ti posílal ti nevyšla?třeba to vyjde
na to asi zapoměl
jj o tom vim, ale je to jenom 2.0, kdyz tak bych sel jedine do 2,5V6 (ma takovou vypouklou kapotu) Jo to by se mi mocmoc libilo...Gajda píše:ARV6: tady to bys nechtěl je to kmání![]()
http://www.veteran.cz/thumb.php?img=nor ... 010a8e.jpg
pokusim se,.. ale já bych jí chtěl víc... ale nemám kde skladovat a doma to neprojdeGajda píše:mno uvidíme, byla by to škoda měl bych další kousek do sbírky a tak pokud se snim znáš tak se za mě přimluv at mi to neprodá nikomu jinémuBALI píše:Tomu věř. Milan když něco slíbí...Gajda píše: čus zatím ne prý se musí ještě vyřešit věci ohledně dědictví a ten majitel sice slíbyl že mi zavolá až to bude mít vyřízený. Ale nevěřim tomu. A tak hledám dál. Ale každopádně dík za typtřeba to vyjde
na to asi zapoměl
Byl bych ti z celého srdce vděčnej
jj to jsi psal že ti to neprojdeBALI píše:pokusim se,.. ale já bych jí chtěl víc... ale nemám kde skladovat a doma to neprojdeGajda píše:mno uvidíme, byla by to škoda měl bych další kousek do sbírky a tak pokud se snim znáš tak se za mě přimluv at mi to neprodá nikomu jinémuBALI píše:Tomu věř. Milan když něco slíbí...na to asi zapoměl
Byl bych ti z celého srdce vděčnej
aha ale jinak vypadá pěkněARV6 píše:jj o tom vim, ale je to jenom 2.0, kdyz tak bych sel jedine do 2,5V6 (ma takovou vypouklou kapotu) Jo to by se mi mocmoc libilo...Gajda píše:ARV6: tady to bys nechtěl je to kmání![]()
http://www.veteran.cz/thumb.php?img=nor ... 010a8e.jpg