No jo je to tak co bych vám o tom povídal.Tak mám právej blatník v píčí,poškrábanej celej pravěj bok,promáčklí nadkolí vzadu ,pravý kola poškrábaný a levý lechce bouchlý a kus uštípnutý z to jak jsem se snažil uhnout a skočil při tom na obrubník .Dneska jedu na pojišťovnu tak jsem zvědavej jak dopadnu.
Ty bys šel potakovím zažitku druhej den dopráce?Sally ten má taky blatník v píči a poklici,zrcátko a lechce ťuklí přední dveře a je poškrábanej o něco míň než já.No Sally to včera pak vyrešil jednoduše naklopil do sebe flašku slívky a byl jak puma ,že ho kluci museli odvíst domu a dát ho dopostele.
Mikael píše:Tak Bigworm se asi necha tahat na matracce,taxe nediv.
Volove ....prave ze to neni posilovani vubec...vydrzis plavat par minut ale ta intezita neni takova jako pri posilovani...kde muzes obmenovat intezitu a trenink...no v palvcu to jde taky ale musel bych beejt hodne dobrej ne se tam jen mrcasit...posilaka je neco jinyho a hlavne plavci maj suchej trenink v prechodnym treninkovem obdobi na suchu(takze posilujou atd).....ramena maj ale nedaj se srovnat s kulturistama oni mj vyhazovaci klouby snad to ja sem ani nenatahl rice do vzpazeni jak sem byl zkracenej....
ARV6 píše:no mne se prave taky zda ze je uplne na picu... Meli by k tomu davat kotvu nebo tak neco. No jdu to zkouset tak sbohem
Este posledni rada..brzdi sem bud obloukem to v mali rychlosti neco ze jedes po jedny brusli a tu druhou das za ni na storc a brzdis s ni o asfalt..tak stastnou cestu mavani
hattori_hanzo píše:kohouti na smetišti! A říkal vám Eskláda jak to taky málem zrušil o Astru když to vzal na kruháči protisměrem?Zastavili se tak 5cm od sebe...Ten frajer pak ještě jel za ním a chtěl si to s ním asi vyříkat!
VSICHNI STE PIRATI A LECITE SI ZA VOLANTEM KOMPLEXY!!!
at jeste nekdo rika ze s V12 jezdime jako hovada...
hattori_hanzo píše:kohouti na smetišti! A říkal vám Eskláda jak to taky málem zrušil o Astru když to vzal na kruháči protisměrem?Zastavili se tak 5cm od sebe...Ten frajer pak ještě jel za ním a chtěl si to s ním asi vyříkat!
kamaráde to bylo jen o chlup
človeče to se ani nedivym, mě to někdo udělat tak vytahnu svojí basbolku a du mu vysvětlit jak se jezdí na kruháči