Tak za Chodov na kaolinky, a ja si jel vyzvednout nejaka lejstra co sem potreboval do toho vasecho Tuning obchodu co tam mateV12 píše:ty voe to by me zajimalo na co se do chodova jezdi koukat az ze sockolova a rise??komar píše:Jj vezl sem kluci z DE na neco v chodove mrknout
jen aby ,ty už taky nevíš kde by si machrovalkomar píše:Tak za Chodov na kaolinky, a ja si jel vyzvednout nejaka lejstra co sem potreboval do toho vasecho Tuning obchodu co tam mateV12 píše:ty voe to by me zajimalo na co se do chodova jezdi koukat az ze sockolova a rise??komar píše:Jj vezl sem kluci z DE na neco v chodove mrknouta oni se tam rovnou koukli na naky vejfucky
¨No jasnemilánek píše:jen aby ,ty už taky nevíš kde by si machrovalkomar píše:Tak za Chodov na kaolinky, a ja si jel vyzvednout nejaka lejstra co sem potreboval do toho vasecho Tuning obchodu co tam mateV12 píše: ty voe to by me zajimalo na co se do chodova jezdi koukat az ze sockolova a rise??a oni se tam rovnou koukli na naky vejfucky
Jé ty taky ještě žiješ jo?tweetyna píše:Imothep u míchárny autolaků cca před 14dny
ja ji videl naposled kdyz jsem kupoval Maserati... A to uz je dobatweetyna píše:Já žiju, ale sádra už skoro ne...nekomunikuje, hondu prodala a nějak nevim co s ní je... ale už je to skoro rok co jsem jí neviděla a nic o ní neslyšela....kecám, napsala mi sms cca před 5 měsíci, že se ozve ..tak nevim
Prodala Hondu jo?Tak to musí bejt asi hodně vážný...tweetyna píše:Já žiju, ale sádra už skoro ne...nekomunikuje, hondu prodala a nějak nevim co s ní je... ale už je to skoro rok co jsem jí neviděla a nic o ní neslyšela....kecám, napsala mi sms cca před 5 měsíci, že se ozve ..tak nevim
Hihihi, a ja Tebe nevidel, jsem slepota, se omlouva,m ale za to jsem ve Dvorech potkal tusim HH s golfonem, ale naoplatku je slepej i on.zvooky píše:Dneska Paveliniho porad s nečim jinyale porad s vlekem
Jo jo,to je dost pravděpodobný...pavelini píše:Hihihi, a ja Tebe nevidel, jsem slepota, se omlouva,m ale za to jsem ve Dvorech potkal tusim HH s golfonem, ale naoplatku je slepej i on.
Jojo, zaslechl jsem to od holek v Sokolove na magistratu, ze makas v KV.zvooky píše:Pavelini: tak co rikal Venca, tak pry maš dílnu kousek od nas, tak te tu asi budu potkavat časteji
Ok, beru te za slovo......hattori_hanzo píše:Jo jo,to je dost pravděpodobný...pavelini píše:Hihihi, a ja Tebe nevidel, jsem slepota, se omlouva,m ale za to jsem ve Dvorech potkal tusim HH s golfonem, ale naoplatku je slepej i on.Ale jinak na mě na silnici musíš blikat,troubit,nebo úplně nejlíp do mě nabourat abych si tě všimnul!
Super,hodím si radši do auta pár hlášení o škodě!pavelini píše:Ok, beru te za slovo......
hattori_hanzo píše:Super,hodím si radši do auta pár hlášení o škodě!pavelini píše:Ok, beru te za slovo......
No jo no Bylo 19,20 a ja na mel bejt v 19 v Sockolove no......JOE_Cik píše:dneska cca 19,10 sme videl já zvooky milánek a flatbeat DUBa ...sichni zdravice jak blázen a jarda si v klidku sjizdi ze 6tky u OMV v sokolove:D
dale dnes cca 19,20 prutah Varama smer sokolov u tesca neco hlučnýho a černýho asi lancer
To bych potreboval naucit...zvooky píše:pavelini: ne jooo ty ješte neumiš cestovat v čase?Já jo