nový auto, novej stylARV6 píše:to neni mozny Klada jezdi jenom ekonomicky a setri turboSweden píše:taky mu to jelo jako z prakuARV6 píše:ma Chip

nový auto, novej stylARV6 píše:to neni mozny Klada jezdi jenom ekonomicky a setri turboSweden píše:taky mu to jelo jako z prakuARV6 píše:ma Chip
Jeep Grand Cherokee vinovej. A sedel sem tam s hodne velikym clovickem s oholenou hlavou presne u prostred jidelny.hattori_hanzo píše:Tak to jsme někde vedle sebe asi i obědvali!pavelini píše:Ja dnes na obede v Globusu parkoval vedle 9989 bilej Golfo.Čím jsi tam byl?Ani za boha si nemůžu vzpomenout co vedle mě stálo...
Jj ja zas 2x HusabergaMikael píše:Ja vcera potkal Alfici v Chodove...
Taky jsi mohl jenom říct že jsi mě viděl,ale kde si nechat pro sebe...habitat3 píše:Pokud sem dobre videl tak jsem videla pana hattoriho v zig zag (bechers) baru...
Motáš,kde?!Mikael píše:Ja vcera taky potkal pana Hattoriho.Asi na 3 hodky
Tak se domluv třeba s mámou,nebo s přítelkyní a někde se potkejte!zvooky píše:ja chci taky nekoho potkat :Dja chci taky nekoho potkat
Nešlo o to s kým,šlo o to kde!habitat3 píše:hattori_hanzo:a to pardooon pane je netusil ze to byla tajna schuzka..
a ja te dneska potkalzvooky píše:ja chci taky nekoho potkat :Dja chci taky nekoho potkat
Meli jsme se potkat na motokrosu na Brezovy,ale nevim jestli ti Fuko nakonec volal...zvooky píše:ja chci taky nekoho potkat :Dja chci taky nekoho potkat
Aha...skoda no.zvooky píše:Mikael: jojo volal jenže jsem musel makat....
Mikael píše:Ja vcera taky potkal pana Hattoriho.Asi na 3 hodky
A to ja nemuzu rict,abych neco neprozradil.hattori_hanzo píše:Motáš,kde?!![]()