Tak to nebyl ja, az ted vecer.ARV6 píše:Jsem dneska potkal cca v 14:30 asi Mikaela (nebo toho druhyho podobnyho Passata)v Chodove nad viaduktem
Aha tak to byl kolega... Ted vecer to sediMikael píše:Tak to nebyl ja, az ted vecer.ARV6 píše:Jsem dneska potkal cca v 14:30 asi Mikaela (nebo toho druhyho podobnyho Passata)v Chodove nad viaduktem
Ješte seber odvahu na muj skvelej poloram z NDRAR166 píše:jojo, bila legenda zije a ma se dobre... olej, fridex, bouda dolu- nahrazena deklem, novy ridicovo dvere, sedacky z AR156 rok 2005, vysato, umyto, sebrana odvaha na vymenu prahu a lemu.
Jj chtel jsem dal babu do depace ale zlej automat na papirky mi ukazal 18 lidi prede mnou tak jsem se na to vykaslal...JOE_Cik píše:neska cca 11,30 parkoviště OD Ural Sokolov nejaky červený kombi od bmw a v tom ARV6 .... asi....![]()
![]()
![]()
![]()
to mam ete hlubokou půlnoc....pavelini píše:...Kolem 5.45 .....
pavelini píše:Pred chvilickou Mikael v Roli, jsem te malem bez kol nepoznal..... A rano tradicne Kolem 5.45 V12 v Chodove......
Paji kez by to nebyl jen umelej usmevpavelini píše:njn , mam toho moc no, ale tvuj vysmatej oblicej, proste nelze prehlednout hihi
V12 píše:dneska pana Zvookyho....timto mu chci i jeho polovicce jeste jednou mooooc podekovatjo a jinak....prezili jsme
voe....to vis, se mnou jsou nevsedni zazitky zarucenyzvooky píše:V12 píše:dneska pana Zvookyho....timto mu chci i jeho polovicce jeste jednou mooooc podekovatjo a jinak....prezili jsme
v pondeli pana V12 pri jeho super napadu.....vylet zase jako svin....
Mikael píše:Vcera vecir Mirindu. A jak jsem z ni byl nervozni, tak jsem si zahodil telefon. Doslo mi to az pozdeji, ale Mirindo...slusi
No o tom nepochybujuV12 píše:voe....to vis, se mnou jsou nevsedni zazitky zarucenyzvooky píše:V12 píše:dneska pana Zvookyho....timto mu chci i jeho polovicce jeste jednou mooooc podekovatjo a jinak....prezili jsme
v pondeli pana V12 pri jeho super napadu.....vylet zase jako svin....