uz ne auto mi stoji v garazi..Mikael píše:Nez se zase objevi nejakej de*il arozbije to znova.habitat3 píše:jj vim,objel sem jich cekem dost,ale nikde nic..ale uz to mam a je mi hej..)

uz ne auto mi stoji v garazi..Mikael píše:Nez se zase objevi nejakej de*il arozbije to znova.habitat3 píše:jj vim,objel sem jich cekem dost,ale nikde nic..ale uz to mam a je mi hej..)
habitat3 píše:uz ne auto mi stoji v garazi..Mikael píše:Nez se zase objevi nejakej de*il arozbije to znova.habitat3 píše:jj vim,objel sem jich cekem dost,ale nikde nic..ale uz to mam a je mi hej..)
Je to tak, garaz je spis takovej pristresek, ti zmrdi se do kazdy garaze v pohode dostanoutomoking píše:habitat3 píše:uz ne auto mi stoji v garazi..Mikael píše: Nez se zase objevi nejakej de*il arozbije to znova.
me ukradli radio z auta v garazi po 4 dnech co jsem ho tam zacal parkovat ...... na sidlisti pred barakem mi ze Subarky nezmizelo nikdy nic .
Vyhodou garaze je to, ze muzes nechat otevrene okno nebo cele auto .... to ti pak zldej kvuli radiu nepaci zamky nebo nerozbiji okno.
To máš pravdu že je těžký se tam dostat!Soused naproti jí má,ale tak blbě postavenou že kdyby tam chtěl zajet s něčím co je delší jak Smart tak by to položil na břicho!Mikael píše:V Nemecku sem jednou videl podzemni garaz hnedle pod barakem.A to uz je urco tezsi se tam dostat...
to já taky,,stejně ale když to má člověk zamknutý pod alarmem,páku na volantu,šprajclou řadičku,zamklí pedáli stejně ti to vemou když chtějhabitat3 píše:jj taky v garazi mam otevreny okno..
ja botku jeste nemel a ani nic za parkovani..jaky sou vubec pokuty..?Ani nevim...hattori_hanzo píše:Já měl zatím naštěstí jenom dvě boty a dvakrát parkování...
To je různý,ale já to měl vždycky parkování za 200,- a botku za 500,-habitat3 píše:ja botku jeste nemel a ani nic za parkovani..jaky sou vubec pokuty..?Ani nevim...
tak to neni tak zly..myslel sem ze to bude vic..!Ale i tak sou to penize..hattori_hanzo píše:To je různý,ale já to měl vždycky parkování za 200,- a botku za 500,-habitat3 píše:ja botku jeste nemel a ani nic za parkovani..jaky sou vubec pokuty..?Ani nevim...
Už vidím jak to u tebe někdy nechám před barákem a za deset minut jí tam mám...Mikael píše:Ja mam jednu boticku.Tu starsi.....ale nevim,esli ta starsi de na ty velky kola.