A MÁME TU už 3 holčičky (ale nechtej se fotit...)
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Re: A MÁME TU DVĚ ŽENY -SUPR-
hattori_hanzo: no me by to ale zajimalo ted vis? jinak by me taky zajimalo proc tu mas smurajske jmeno a k tomu takovyho mafiana nebo kdo to je..
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hattori Hanzo sice byl v dobách prastarý Číny tak trochu "celebrita" ale já jsem se nechal inspirovat postavou z Tarantinovou Kill Billa a ten mafián je John Leguizamo z filmu Romeo & Juliet(ten s DiCapriem a Claire Danes),to co zrovna v tu chvíli říkal mám v podpisu!nell3 píše:hattori_hanzo: no me by to ale zajimalo ted vis? jinak by me taky zajimalo proc tu mas smurajske jmeno a k tomu takovyho mafiana nebo kdo to je..

Teď by tě to zajímalo?Jakto?Jsi nedočkavá?

✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jojo nedockava..ale uz stejne ani poradne nevim co me to zajimalo takze to odpiskamehattori_hanzo píše:Hattori Hanzo sice byl v dobách prastarý Číny tak trochu "celebrita" ale já jsem se nechal inspirovat postavou z Tarantinovou Kill Billa a ten mafián je John Leguizamo z filmu Romeo & Juliet(ten s DiCapriem a Claire Danes),to co zrovna v tu chvíli říkal mám v podpisu!nell3 píše:hattori_hanzo: no me by to ale zajimalo ted vis? jinak by me taky zajimalo proc tu mas smurajske jmeno a k tomu takovyho mafiana nebo kdo to je..Ovšem co se týče avataru a podpisu tak ty měním vcelku často,takže si z toho nedělej hlavu!
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jinak Kill Bill videl snad kazdy..nell3 píše:jojo nedockava..ale uz stejne ani poradne nevim co me to zajimalo takze to odpiskamehattori_hanzo píše:Hattori Hanzo sice byl v dobách prastarý Číny tak trochu "celebrita" ale já jsem se nechal inspirovat postavou z Tarantinovou Kill Billa a ten mafián je John Leguizamo z filmu Romeo & Juliet(ten s DiCapriem a Claire Danes),to co zrovna v tu chvíli říkal mám v podpisu!nell3 píše:hattori_hanzo: no me by to ale zajimalo ted vis? jinak by me taky zajimalo proc tu mas smurajske jmeno a k tomu takovyho mafiana nebo kdo to je..Ovšem co se týče avataru a podpisu tak ty měním vcelku často,takže si z toho nedělej hlavu!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Říkala jsi že tě zajímají nezajímaví lidé...nell3 píše:jojo nedockava..ale uz stejne ani poradne nevim co me to zajimalo takze to odpiskame

Kill Bill je hodně známej,ale Pulp Fiction...je Pulp Fiction...

✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
tak to mas pravdu. pulp fiction je muj oblibenec:-) videl jsi 4 pokoje?hattori_hanzo píše:Říkala jsi že tě zajímají nezajímaví lidé...nell3 píše:jojo nedockava..ale uz stejne ani poradne nevim co me to zajimalo takze to odpiskame![]()
Kill Bill je hodně známej,ale Pulp Fiction...je Pulp Fiction...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Viděl,líbila se mi třetí a čtvrtá povídka byla suprová,ale hrozně mi tam vadil Tim Roth v roli poslíčka...nell3 píše:tak to mas pravdu. pulp fiction je muj oblibenec:-) videl jsi 4 pokoje?

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mi poserte....ehm ....pardon.......uaaaaaa......takova naloz prispevku.Nechapu.Dve zensky a je to.
Jinak abych shrnul to,co jsem od zacatku zameskal.
Tweety super,nell taky,ale takovou Ameriku z Chodova neznam,Kill Bill sem nevidel,wrenklina taky ne,nic rychlejsiho sem nikdy nepredjizdel......a zajimalo by me,jaky fotky dostal Zvooky do SZ "tecka"
Tweety super,nell taky,ale takovou Ameriku z Chodova neznam,Kill Bill sem nevidel,wrenklina taky ne,nic rychlejsiho sem nikdy nepredjizdel......a zajimalo by me,jaky fotky dostal Zvooky do SZ "tecka"
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vystižný a z 13 stranek uplně vše..
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To víš,přece jenom tady jsou pořád ty stejný ksichty,takže tohle je takový příjemný osvěžení!Mikael píše:To mi poserte....ehm ....pardon.......uaaaaaa......takova naloz prispevku.Nechapu.Dve zensky a je to.

No tak Nell je řekl bych spíš na Kladně(dedukuju z profilu)...

Že jsi Kill Bill neviděl mě nepřekvapuje a povětšinou taky lidi spíš předjíždějí mě když už příjde na nějakou akci!

✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Mikael píše:To mi poserte....ehm ....pardon.......uaaaaaa......takova naloz prispevku.Nechapu.Dve zensky a je to.
ameriku jsi v chodove ani moc videt nemohl, protoze se pohybuje po Kladne. kde jsem vetsinu svyho casu..
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
super dedukce hattori:-)hattori_hanzo píše:To víš,přece jenom tady jsou pořád ty stejný ksichty,takže tohle je takový příjemný osvěžení!Mikael píše:To mi poserte....ehm ....pardon.......uaaaaaa......takova naloz prispevku.Nechapu.Dve zensky a je to.
Tweety super,nell taky,ale takovou Ameriku z Chodova neznam,Kill Bill sem nevidel,wrenklina taky ne,nic rychlejsiho sem nikdy nepredjizdel......a zajimalo by me,jaky fotky dostal Zvooky do SZ "tecka"![]()
No tak Nell je řekl bych spíš na Kladně(dedukuju z profilu)...![]()
Že jsi Kill Bill neviděl mě nepřekvapuje a povětšinou taky lidi spíš předjíždějí mě když už příjde na nějakou akci!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nell3 píše:super dedukce hattori:-)

Holt už tady z toho přestal bejt pánskej klub no...V12 píše:Mno tak to si delate prdel...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

✠Luftwaffle✠
i když je pravda že nam to tady ty žensky dost narušili.....neni to ono
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
narusili?? no tak v tom pripade jsem tu dnes naposled. nehodlam vam tu rusit moralku. cauzvooky píše:i když je pravda že nam to tady ty žensky dost narušili.....neni to ono
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nell3 píše:narusili?? no tak v tom pripade jsem tu dnes naposled. nehodlam vam tu rusit moralku. cauzvooky píše:i když je pravda že nam to tady ty žensky dost narušili.....neni to ono

BBS Motorsport