To bude tím tréninkem z MS Flight Simulatoru!ARV6 píše:NEsnasim vejsky, nedela mi to vubec dobre, ale v letadle at malym nebo velkym vubec nemam problem. Divny
To teda jo,Rolls bude vždycky Rollsem!V12 píše:Tak toho RR jsem si loni prohlizel u Puppu spolecne s dalsima cca 40-50 RR a Bentley..... Pro me jedno z uplne nej aut...i ten levej pruh dalnice by se s tim dobre vyklizel....
To teda jeV12 píše:mno tak to je krasa....
to joo... pred nima smeknout.... ja vcera videl Pana klempire jak vytahoval auto.... muzu ti rict, ze to byla celkem paradni podivana...sice drobet drasticka a pro me celkem nepochopitelna....hattori_hanzo píše:To teda jeV12 píše:mno tak to je krasa....
Mě by jenom zajímalo jak tyhle rekonstrukce probíhají,protože podle mě když se to najde někde shnilý v garáži tak se všechno musí dělat ručo znova a to když se podívám na všechny ty plíšky,destičky,hadičky a podobně,tak to musí vyjít na děsný prachy!To musí bejt asi páni řemeslníci...
Pokud by to bylo moje auto,tak bych to radši ani nechtěl vidět,mě stačilo když jsem viděl jak mi vytahoval klempíř kapotu!V12 píše:to joo... pred nima smeknout.... ja vcera videl Pana klempire jak vytahoval auto.... muzu ti rict, ze to byla celkem paradni podivana...sice drobet drasticka a pro me celkem nepochopitelna....
To jedno moje nebylo....zarazena vidle o cca. 11cm... byt moje tak se asi fakt zblaznim.... to druhe jo, sice to bylo jen cca 1cm ale i tak sem se pomalu radsi nekoukalhattori_hanzo píše:Pokud by to bylo moje auto,tak bych to radši ani nechtěl vidět,mě stačilo když jsem viděl jak mi vytahoval klempíř kapotu!V12 píše:to joo... pred nima smeknout.... ja vcera videl Pana klempire jak vytahoval auto.... muzu ti rict, ze to byla celkem paradni podivana...sice drobet drasticka a pro me celkem nepochopitelna....
ne ne.... mel bych si tam jet pro dvere a snad i stolky atd.zvooky píše:Tak to si delas ale PRDEL NE???