to zas nejak moc dramatizujes.....ARV6 píše:Se rozsiruju jedine jako Wrenklin...![]()
Jinak Rencek uz ma novy srdicko, slape jako svycary, ma najeto jen 117tkm, puvodni mel pres 200... Nejde mi FTP tak fotky budou pozdeji, cisty cas vymeny cca 16hodin...
Hlavne dovoz z Kynsperka byl super, nesly sterace, svetla, chybel predek, nesly brzdy, nic sem v desti nevidel a jisty pan s Bmw mne na tyci tahl 110.... No prdel
no ne ze by se mi chtelo ale co mam s teboou delat...V12 píše:jj to jsem nedavno nekde videl.....ARV6 píše:v poho, malej motor sem zvyklej na vetsiV12 píše:me sere, ze sem ti nemohl pomoct![]()
jinak foto pekny![]()
tohle je dobry![]()
mno tak se priprav, ze jen co budu Ok tak se vrhnem na prehozeni trosku vetsich moturku![]()
Mno casu dost..ted me ten krk porad jeste boli....ARV6 píše:no ne ze by se mi chtelo ale co mam s teboou delat...V12 píše:jj to jsem nedavno nekde videl.....ARV6 píše: v poho, malej motor sem zvyklej na vetsi![]()
tohle je dobry![]()
mno tak se priprav, ze jen co budu Ok tak se vrhnem na prehozeni trosku vetsich moturku![]()
Jenom az se mi zahoji ruce mam je jak bezdomovec