A co moje Š 1203 4,2 quattro?zvooky píše:to by se mi taky libilo s nejakym napachanym motorem

A co moje Š 1203 4,2 quattro?zvooky píše:to by se mi taky libilo s nejakym napachanym motorem
hattori_hanzo píše:Kromě kastle to bude koncern jak vyšitej!zvooky píše:to neni VW
Ten 4,2 s podvozkem quattro budu cpát já do Škody 1203Mikael píše:Pekna T1....akorat nevim,jak s tim motorem.Asi bych se bal,ze se to rozpadne.
Měl by jsi vidět Krista...Macca píše:Tak jsem koukal na 4 tečky a pak na stěnu a kromě mžitků jsem nic neviděl....
voe druhej svod je taky k tomu, vede k tomu zezaduhattori_hanzo píše:To blbě vidím nebo je to pro Alfu HTP?ARV6 píše:koukejte co jsem si nasel na alficku.... Fungl novy ale chtej za to na ebay 999eur...Nebo co to vlastně je?
To sou obyc litinovy ale ty tam nevidis turbinu???hattori_hanzo píše:Jo tak to potom jo...a co to teda je,jenom leštěný svody?...ARV6 píše:voe druhej svod je taky k tomu, vede k tomu zezaduhattori_hanzo píše:To blbě vidím nebo je to pro Alfu HTP?Nebo co to vlastně je?
![]()
Tak tu jsem neviděl...holt italský motory vždycky vypadaly jako mísa špaget...ARV6 píše:To sou obyc litinovy ale ty tam nevidis turbinu???![]()
Je to na 2.0V6TB ale v poho by to slo hodit i se sanim na 3.0 vis pane? Zabyvam se tou myslenkou celkem vazne, dal bych tam ale jenom tlak tak 0,2-0,3baru, misto 0,8-1,1co ma ten 2.0. Myslim ze by pak bylo tak 220PS pod kapotou (realne)
Bez snizeni komprese by se to rozskocilo...hattori_hanzo píše:Tak tu jsem neviděl...holt italský motory vždycky vypadaly jako mísa špaget...ARV6 píše:To sou obyc litinovy ale ty tam nevidis turbinu???![]()
Je to na 2.0V6TB ale v poho by to slo hodit i se sanim na 3.0 vis pane? Zabyvam se tou myslenkou celkem vazne, dal bych tam ale jenom tlak tak 0,2-0,3baru, misto 0,8-1,1co ma ten 2.0. Myslim ze by pak bylo tak 220PS pod kapotou (realne)No tak třílitr fturbíčku voe,to už by bylo docela zajímavý!
A co by to udělalo hodit to tam normálně s tlakem kolem jednoho baru?
Jj,turbo má super zvuk,ale kdyžtak se dá udělat i uměle,Mikaelovi se to povedlo...ARV6 píše:Bez snizeni komprese by se to rozskocilo...![]()
Prave se mi nechce se rochat do mechaniky, menit ojnice za kratsi z toho 2.0. Jenom takova decentka pro ten pocit, libi se mi piskani turbiny (na benzinu nejlip), nechci zadnej dragster. Takhle by to mohlo v klidu vydrzet a kdyby se to posralo tak mam v garazi motor s 27tkm...
Teď už jenom těch 999 euro...Mikael píše:Jezisi....to je vopruz.
Jinak Turbo napachat.Kdyz je dalsi motor,nevahej.
Jak znam ARV6,tak to urco nekde sezene levne.Zase narazi na typka,co nebude vedet o co de a radsi se toho zbavihattori_hanzo píše:Teď už jenom těch 999 euro...Mikael píše:Jezisi....to je vopruz.
Jinak Turbo napachat.Kdyz je dalsi motor,nevahej.
Viď?Taky nechápu jak si ta ženská mohla vzít k bílejm botám a mikině bledemodrý kalhoty!Macca píše:kentus