tweetyna píše:jj....na to už vám nenaletimzvooky taky sliboval a pak přijel transpíkem....
no snad do jara dodělá G60

prijedeme jen Kujovim ja obe rozebiramtweetyna píše:wari: já....já otravuju všude jestli sis ještě nevšim.....neni zas tolik clubu kde bych se nebyla aspoň podívata nevyhrožuj.....stačí že už mi bylo sděleno že budu dělat taxíka ňákej pražskejm zevlům - jako ty a Kuja nebo co
ba ne.....těším se na vás
přijedete scirama?
A tím myslíš který?Mikael píše:Pockej na jaro.Myslim,ze az se zase zacneme srazet na Rovny a tak,svezes se v dost rychlejch a neobvyklejch autech.
On tě chtěl povozit,ale prej mu to překazil nějakej kořen ve Sciroccu nebo co...tweetyna píše:jj....na to už vám nenaletimzvooky taky sliboval a pak přijel transpíkem....
no snad do jara dodělá G60
A tím myslíš který?hattori_hanzo píše:Mikael píše:Pockej na jaro.Myslim,ze az se zase zacneme srazet na Rovny a tak,svezes se v dost rychlejch a neobvyklejch autech.
No právě,moje taky ne,Zvooky má jenom obyčejnýho Opla...no zbejvá mi jenom Radeček s Cuprou a V12 jestli vytáhne osmu...to jsou dvě a vyvstává otázka který z nich je rychlý a který neobvyklý...Mikael píše:No moje urcite ne.
To je vlastně taky fakt,pardóóón...Mikael píše:Tak 850 asi splnuje obe kriteria,a pozapomnel si treba AR 164....to je taky rychly a pomerne neobvykly auto.
BTW. kde je Mudra????Zajel bych cihnout,i kdyz ted na auto proste neni.
hattori_hanzo píše:To je vlastně taky fakt,pardóóón...Mikael píše:Tak 850 asi splnuje obe kriteria,a pozapomnel si treba AR 164....to je taky rychly a pomerne neobvykly auto.
BTW. kde je Mudra????Zajel bych cihnout,i kdyz ted na auto proste neni.![]()
Mudra je tam jak mají tu velkou stříbrnou píču na sloupu,takže tam radši nejezdi...![]()
![]()
to víš konkurence..hattori_hanzo píše:To je vlastně taky fakt,pardóóón...Mikael píše:Tak 850 asi splnuje obe kriteria,a pozapomnel si treba AR 164....to je taky rychly a pomerne neobvykly auto.
BTW. kde je Mudra????Zajel bych cihnout,i kdyz ted na auto proste neni.![]()
Mudra je tam jak mají tu velkou stříbrnou píču na sloupu,takže tam radši nejezdi...![]()
![]()
To jsi si trochu spletl thread ne?
Akce super, jidla a piti mraky, jenom ta stara ropucha a Kotvald tam bejt nemuseli savle ... Ale program se dopredu nevi, minule bylo lepsi osazenstvo...hattori_hanzo píše:Pěkný vozítko,co to umí?ARV6 píše:Jinak ten Saabik turbo
moc hezkej
A byl sem v SO na plese a byla tam ma oblibena Vondrackova![]()
![]()
Vondráčková?Proč tam lezeš na takový pofidérní akce?
A nebylo tam náhodou Aero Vodochody?Aby to nebylo jako L159,ty taky nikdo nechce!ARV6 píše:Akce super, jidla a piti mraky, jenom ta stara ropucha a Kotvald tam bejt nemuseli savle ... Ale program se dopredu nevi, minule bylo lepsi osazenstvo...
Jinak vozitko jezdi dopredu, dozadu, bokem, a jeste tam bylo psany na cedulce Aero, takze asi i lita...![]()
kecam to tam nebylo