e30 M3...jinak ono by to vylestit slo, jenzeee....mno seru na tooooMikael píše:Co je to,co bys moc chtel???
Jinak jsem zvedavej,jak se ti to s tou vrtackou povede vylestit...

Mikael píše:Dnes jsem byl malem unesen.Musel jsem z auta vyskakovat za jizdy.Poolista to fotil.
Jeden silenej paserak,co pasuje vraky,ktery se pak rozebiraji.Strasny.Unikl jsem o vlasek.zvooky píše:Mikael píše:Dnes jsem byl malem unesen.Musel jsem z auta vyskakovat za jizdy.Poolista to fotil.a kdo te malem unesl?
zabit takovy zmrdyMikael píše:Jeden silenej paserak,co pasuje vraky,ktery se pak rozebiraji.Strasny.Unikl jsem o vlasek.zvooky píše:Mikael píše:Dnes jsem byl malem unesen.Musel jsem z auta vyskakovat za jizdy.Poolista to fotil.a kdo te malem unesl?
Mikael píše:Jeden silenej paserak,co pasuje vraky,ktery se pak rozebiraji.Strasny.Unikl jsem o vlasek.zvooky píše:Mikael píše:Dnes jsem byl malem unesen.Musel jsem z auta vyskakovat za jizdy.Poolista to fotil.a kdo te malem unesl?
Mikael píše:Fotky zkusim nejak dostat k sobe....abych mel dukaz az ho pujdu udat.
Láďa říkal že je to prej váží 18 tun a je to železo a hliník!Mikael píše:Traficko do srotuuuu.....
Škoda že jsi nebyl taky,fakt jsme si to užili!zvooky píše:mnooo peknej
Tak se podívej...Mikael píše:Predni vzadu....tak to uz musi bejt ten uznavanej "tuning"...