ale hovno...bylo tam nekolik rychlejsich aut...ale od jisty doby jsem se zarekl, ze uz sprinty jezdit nebudu...hattori_hanzo píše:Jakto?Nechtěl jsi ponižovat zbytek účastníků srazu?
Obrazky atd.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sprinty si zajedu uz jen mezi kamaradama.....jinak uz nee...pac mi je znechutilo nekolik lidi, ktery pak poslouchas jak to s tim autem neumis...a jak te ten ci onen predjel atd. Treba loni sem byl udajne porazen Saabem a pritom jsem s nim vubec nesprintoval...
ale co chtit od cloveka, kterej ani spravne neumi cist ve vysledcich 

R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak...
Nj,kdyby jsi měl nějakej votuzenej pekáč se kterým by jsi předjel ještě votuzenější ještěvícpekáč nebo nedejbože majitele nějaký o hodně silnejší káry kterýmu to při startu dvakrát chcíplo a dal by jsi ho o celou vteřinu tak tě každej vynese do nebes jakou máš našláplou káru,atp.!Ale bohužel máš silný auto a tam se tomu asi neubráníš no... 

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak,ono je jasný že by jsme tu mohli jet od Renaultu 5 Turbo až po Skyline GT-R 34!
Taky budu muset jet na nějakej pořádnej sraz,ale budou muset bejt finance a ty teď jaksi nejsou,a až nějaký budou tak jdou primárně do muziky a do fólií!
No co,nebudu fantazírovat a jdu spát... mavani Brou

✠Luftwaffle✠
to me zas 350Z,evo atd. nic moc nerikaji....jako jsou to pekny auta,jedou urcite suprove,ale proste to neni moje krevni skupina.... to radsi Lancii Deltu Integrale, nebo nakou starou amerikuhattori_hanzo píše:To já spíš 350Z,RS6,EVO...Popravdě mimo 850 a starý šestky na bavoráky moc nejsem...Mají sice super motory ale ten zbytek mi prostě nějak vůbec nesedí,ani nový,ani starý...

R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: