Obrázky atd. II
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je obrázek jak to bude vypadat za deset let až se Mikael staví u Radečka v práci!
Imho very good...

Elia začala upravovat postupně od motoru. Ten pochází, jak jinak, od Renaultu. Jde o agregát 1,6 l s výkonem 87 koní. Použití kompresoru zvedlo výkon na celkových 100 kW (136 k). Upraveno bylo také Šasi vozu a došlo i na shazování přebytečných kilogramů, což je pro lepší dynamiku jen přínosem. Logan dále dostal výkonnější brzdy a odlehčená 17-palcová kola zvětšující rozchod, která spolu s upraveným podvozkem přispívají k lepším jízdním vlastnostem. Hmotnost Loganu Elia činí po úpravě rovných 1 000 kg. Zrychlení tuner bohužel nezveřejnil, maximálka však přesahuje 200 km/h.
Vystavený koncept byl ozdoben spoilery, chromovými doplňky, sportovní koncovkou výfuku, koženým čalouněním vyhřívaných sedadel a navigací, což jsou u Loganu věci nevídané. Naplánováno je vyrobit pouze 100 vozidel. Cena začíná na 17 500 Eurech. Jde však pouze o slabě vybavený model, pokud chcete mít k dispozici ABS, klimatizaci, okna v elektrice, palubní počítač, dálkové ovládání rádia, mlhovky a elektricky stavitelná a vyhřívaná zrcátka, zaplatíte až 23 000 Eur.

Imho very good...

Elia začala upravovat postupně od motoru. Ten pochází, jak jinak, od Renaultu. Jde o agregát 1,6 l s výkonem 87 koní. Použití kompresoru zvedlo výkon na celkových 100 kW (136 k). Upraveno bylo také Šasi vozu a došlo i na shazování přebytečných kilogramů, což je pro lepší dynamiku jen přínosem. Logan dále dostal výkonnější brzdy a odlehčená 17-palcová kola zvětšující rozchod, která spolu s upraveným podvozkem přispívají k lepším jízdním vlastnostem. Hmotnost Loganu Elia činí po úpravě rovných 1 000 kg. Zrychlení tuner bohužel nezveřejnil, maximálka však přesahuje 200 km/h.
Vystavený koncept byl ozdoben spoilery, chromovými doplňky, sportovní koncovkou výfuku, koženým čalouněním vyhřívaných sedadel a navigací, což jsou u Loganu věci nevídané. Naplánováno je vyrobit pouze 100 vozidel. Cena začíná na 17 500 Eurech. Jde však pouze o slabě vybavený model, pokud chcete mít k dispozici ABS, klimatizaci, okna v elektrice, palubní počítač, dálkové ovládání rádia, mlhovky a elektricky stavitelná a vyhřívaná zrcátka, zaplatíte až 23 000 Eur.

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mikaeli to bude asi takovej ten autosalon jako je třeba v Sokolově Algon plus,tam taky mají Mazdu a Ford...
Jinak zájem o Logana mě taky těší a nejen z pohledu tuningu ale už smyslu toho auta...Denně potkávám(a myslím nejenom já)takovejch vraků ve kterejch bych nechtěl srazit ani s plaňkovým plotem,že to není hezký...Renault se ukázal jako schopnej obchodník a řekl bych že až tam dá 1,5DCi tak to bude super!
Taky bych řekl že nějaký kecy že "...do Dacie bych nesedl,takovej hnůj..." apod. vůbec nejsou na místě,je to jako s telefonama,někdo potřebuje akorát volat a psát zprávy,tak si koupí něco levnýho,což ale neznamená že mu nemůže dobře sloužit a nemůže s ním bejt spokojenej!Někdo potřebuje EDGE,BT,MMSky,pam. karty... no tak si koupí něco našláplýho!Co jsem četl názory majitelů Loganů tak si ho zatím docela pochvalujou...

Jinak zájem o Logana mě taky těší a nejen z pohledu tuningu ale už smyslu toho auta...Denně potkávám(a myslím nejenom já)takovejch vraků ve kterejch bych nechtěl srazit ani s plaňkovým plotem,že to není hezký...Renault se ukázal jako schopnej obchodník a řekl bych že až tam dá 1,5DCi tak to bude super!

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nespal,Loganu jsem fandil už od chvíle kdy se začaly objevovat první informace a fandil bych mu i kdyby ho dělala nějaká jiná automobilka...A ty reakce na něj máš v každý diskuzi která se týká Logana,vždycky se najde nějakej magor co se ho snaží zesměšnit...To máš to samý jako s Oktávkama nebo s Fabiema,v diskuzích pod článkama o nich máš minimálně jednoho magora co píše že by si to v životě nekoupil,že jsou uplně na hovno atd. ,atd. ,atd. ... 

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak s tema ale souhlasim!!!hattori_hanzo píše:Nespal,Loganu jsem fandil už od chvíle kdy se začaly objevovat první informace a fandil bych mu i kdyby ho dělala nějaká jiná automobilka...A ty reakce na něj máš v každý diskuzi která se týká Logana,vždycky se najde nějakej magor co se ho snaží zesměšnit...To máš to samý jako s Oktávkama nebo s Fabiema,v diskuzích pod článkama o nich máš minimálně jednoho magora co píše že by si to v životě nekoupil,že jsou uplně na hovno atd. ,atd. ,atd. ...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dyt ja vim...hattori_hanzo píše:Hele,magor!![]()
Ne,koukej na to ale z pohledu kdy si odmyslíš všechny ty idioty jejichž diagnóza zní "TDi" a máš početnou skupinu lidí který si Oktávku koupili jako relativně levný auto s velkým vnitřním prostorem,slušnou kvalitou a tak,prostě normální lidi...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
-
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle A8 MTM už jste asi všichni viděli,ovšem co jsem netušil je že to není leštěnej hliník jak jsem si myslel ale je komplet pokrytá stříbrem...holt tady je vidět kde jsou prachy...

Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 26 zář 2005 15:59, celkem upraveno 1 x.
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jednou viděl taky něco takovýho jak to vypráskalo na semaforech u Mattonky nějakýho maséra v Calibře,dojížděl jsem je na skůtru takže jsem z toho malýho štítku na zadku toho poloautobusu jsem přečetl jenom HEMI...což asi hovoří za vše...
Jinak ten v tý Calibře se pak asi hodně dlouho bál předjet i blbýho Transita,jak tam dostal na prdel! 

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo píše:Já jednou viděl taky něco takovýho jak to vypráskalo na semaforech u Mattonky nějakýho maséra v Calibře,dojížděl jsem je na skůtru takže jsem z toho malýho štítku na zadku toho poloautobusu jsem přečetl jenom HEMI...což asi hovoří za vše...Jinak ten v tý Calibře se pak asi hodně dlouho bál předjet i blbýho Transita,jak tam dostal na prdel!

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring