Co by delal s borou?BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
Jinak 36 je u mne nejmin povedeny Bmw poslednich let, tudiz mi bylo cti. Dekuji

Co by delal s borou?BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
a je aspon f metle f kombiku f teedeeiiii a f plny palbe???BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
ne,ta tvojemirinda píše:BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Borata tvoje?
jj,to je přesně onoV12 píše:a je aspon f metle f kombiku f teedeeiiii a f plny palbe???BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
V12 píše:a je aspon f metle f kombiku f teedeeiiii a f plny palbe???BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora

Co se čertíš?Vždyť nemáš plnou palbu takže o tobě nemluví...mirinda píše:![]()
![]()
![]()

ty 2 veci co mi tam chybi jsem nechtelahattori_hanzo píše:Co se čertíš?Vždyť nemáš plnou palbu takže o tobě nemluví...mirinda píše:![]()
![]()
![]()
![]()
joo tak to ja nevim, vim ze ted stalo pul roku v garazibow_wow píše:V12: nestalo to bmw v Sokolove naproti kruhaci?
Myslis ze ten pan by na nej byl taky tak hodnej jako ty kdyby se mu to po 3 mesicich sloupalo?V12 píše:joo tak to ja nevim, vim ze ted stalo pul roku v garazibow_wow píše:V12: nestalo to bmw v Sokolove naproti kruhaci?
esklada....si z toho porsche udelej demo auto na ty svoje folie

Jj ten Csi predek tomu hodne prospelAR166 píše:ten predni je peknejsi, nez puvodni.
CSI:Kriminálka ChodovARV6 píše:Jj ten Csi predek tomu hodne prospel
AR166 píše:totok se mi libi, zaprasit do toho nejakej motor.. http://www.aukro.cz/item641480723_opel_ ... _1936.html" onclick="window.open(this.href);return false;