Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
ARV6 píše:Tak to vypada ze mate pravdu pani Diky za tip
podle mě to nejsou ty Golfovky ... podobné jsou, ale ty z Golfa jsou více zaoblené a vyhlazené
takhle vypadají v detailu, nehledě na to, že ty na alfě mají 20 paprsků a golfák má jen 15
ale co jsou zač, to netuším, každopádně jsou luxusnější než luxusní
JOE_Cik
BALI
nonono buzeranti, to by vam slo. DO 120ti me chybi 30é a na vejsku 180 celkem pohoda . A to rika jedna cabro bukvice a druhej s autama s p...u ve znaku, pecka.....
zwooky,, jako celkem pohoda, to clovek ani nevnima. jen bum a trada pryc......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
pavelini píše:JOE_Cik
BALI
nonono buzeranti, to by vam slo. DO 120ti me chybi 30é a na vejsku 180 celkem pohoda . A to rika jedna cabro bukvice a druhej s autama s p...u ve znaku, pecka.....
zwooky,, jako celkem pohoda, to clovek ani nevnima. jen bum a trada pryc......
Zdravím, neznáš náhodou V. Frimla ? Jedno z aut je červená odtahovka (fiat ducato)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Pokud to je na me, tak na jmena jsem uplne levej ale za to si pamatuju cisla. kazdej je Karel nebo Pepa hihi, ne vazne , pokud to je na me, tak cervene Ducato odtah me z meho okoli nerika vubec nic......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M