ar166 by neco takovyho mohl dat na korbičku....

kájo, s velkou se tak brzo neuděláš, viď?JOE_Cik píše:me se libi foto cislo 4 zvlaste ten velky znak....

uričte nahod, rad mrknuV12 píše:fotek mam samo vic, tak jestli se nekdo chce podivit, tak je muzu nekam nahodit....

Poprvé mám víc jak 4 válce a hned foukačku.
 Poprvé mám víc jak 4 válce a hned foukačku. 

volnobeh klidnej, nic hrozne cvakat, mlatit jsem neslysel. na to, co ten motor asi zkusil.. ten zvuk ty piiico.
  volnobeh klidnej, nic hrozne cvakat, mlatit jsem neslysel. na to, co ten motor asi zkusil.. ten zvuk ty piiico.  

nakonec z tech pokusu o nafoukany italky z nich byla nenafoukana 850
  nakonec z tech pokusu o nafoukany italky z nich byla nenafoukana 850  
Jj to bude normalni, precijen je to jen 2.0 a 1450kg (s Tebou 1550AR166 píše:jezdil jsem s tim kolem garazi, tak rovinku 100m a na prazdny zadni gunme. pomalu se to sbiralo do otacek, ale to je u tehle turbomotoru ze stary skoly asi normalni.volnobeh klidnej, nic hrozne cvakat, mlatit jsem neslysel. na to, co ten motor asi zkusil.. ten zvuk ty piiico.
 ), turbina by mela tlacit az od cca 2500, pak by to melo "vystrelit". Ja abych se priznal tak jsem nikdy s 20V6TB nejel, jen jsme jednou s V12 projizdeli v bazaru jedno mrtvy GTV (jinak moc hezky od Novitecu)... Ale melo by to jet lip nez 12V 3.0 co jsem mel predtim. No hlavne ze mas zabavu
 ), turbina by mela tlacit az od cca 2500, pak by to melo "vystrelit". Ja abych se priznal tak jsem nikdy s 20V6TB nejel, jen jsme jednou s V12 projizdeli v bazaru jedno mrtvy GTV (jinak moc hezky od Novitecu)... Ale melo by to jet lip nez 12V 3.0 co jsem mel predtim. No hlavne ze mas zabavu