JOE_Cik píše:tak ted bych vzal lano a privazal to okolo čela...... vydrží to neboj, mám to ozkoušený .... :D:D:D:D
Rameno to taky snese
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
zvooky píše: to viš jenom VW drží.....takovej Renault s Nissanem
Jó jó,Faue fkultstajlu a ftédéí je nejvícatějš páč je prostě nejlepčejčejčejší!Tyhle Golfy to jsou držáky pane,to jo,to si pojezdíte! Za čtyryvosum pane,víc to nežere ani kdyby jste s tím tahal cihly,to jo pane...
zvooky píše: to viš jenom VW drží.....takovej Renault s Nissanem
Jó jó,Faue fkultstajlu a ftédéí je nejvícatějš páč je prostě nejlepčejčejčejší!Tyhle Golfy to jsou držáky pane,to jo,to si pojezdíte! Za čtyryvosum pane,víc to nežere ani kdyby jste s tím tahal cihly,to jo pane...
osud kamo..... me se rozkocil diferak a komar cca 15 minut po me zlomil poloosu... :D:D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Jenze ono se rozsvitilo uz v plzni ...pak jsem jela do chotesova a pak do varu...za plzni jedina obyc benzina...rikam si..tam tankovat nebudu, buh vi jakou maji naftu...natankuju v becove,...a tam mi zavreli pred nosem tak jsem musela az do varu...ale mela jsem hodne velky strach ze nedojedu
Já s Golfem když jezdím po Varech a okolí tak mám spotřebu tak 6-6,5 litrů(když jsem ještě jezdíl na Kolovou tak 7) a na dálku jsem v pohodě na pěti a to si rozhodně na tý spotřebě nezakládám,ba naopak na ní moc nekoukám...protože be PP ani nemůžu...
hattori_hanzo píše:Já s Golfem když jezdím po Varech a okolí tak mám spotřebu tak 6-6,5 litrů(když jsem ještě jezdíl na Kolovou tak 7) a na dálku jsem v pohodě na pěti a to si rozhodně na tý spotřebě nezakládám,ba naopak na ní moc nekoukám...protože be PP ani nemůžu...
Na origo 16" to bylo super...tady v okoli, cesta do prace a z prace do 5,8 a mimo kolem 5,4 ale na tech 18" je to trosku znat...ale vetsinou do 6,2 ve meste Nedavno jsem jezdila s GTi a nechtela bych to
hattori_hanzo píše:Já s Golfem když jezdím po Varech a okolí tak mám spotřebu tak 6-6,5 litrů(když jsem ještě jezdíl na Kolovou tak 7) a na dálku jsem v pohodě na pěti a to si rozhodně na tý spotřebě nezakládám,ba naopak na ní moc nekoukám...protože be PP ani nemůžu...