Me je ho lito.Si vem,ze ti nekdo podrape auto.....zavolas cajty,ti te seberou a jeste tio da doma otec pres hubu,ze si z nej udelal c*raka pred bandou lidi.
Takze se pak uz nic nedelo jak sem odjel?..ja jak jel domu tak sem se ohlizel jestli za mnou nikdo nejede atd...to vite zas takovy prdel to nebyla...kdyz myslel ze sem to byl ja..vedet kde stojim tak by mi to auto pak pekne zridil urcite nekdy ...prisaham bohui bych mu zlamal kazdou kost pak...mam jeho spz jeste porad...
to mikael:ja ho nelituju...vzdyt naboural malem ctyri auta kdyz jel za nama atd....byl to zmrd...ty jsi ho nevidel jak se choval predtim jinak bys ho nelitoval...
bigworm píše:to mikael:ja ho nelituju...vzdyt naboural malem ctyri auta kdyz jel za nama atd....byl to zmrd...ty jsi ho nevidel jak se choval predtim jinak bys ho nelitoval...
To je fakt.Nevidel sem ho vlastne vubec.Jen pred Tescem a pak az na Aralu s cajtama.
Mikael píše:No snad se to obejde bez pozdejsiho vyrizovani uctiku.
To doufam taky....hele tak sem se ptal ted lexe potrebujes volant plus nabu s redukci...jdu psat inzerat...nebo pokud by tady nekdo vedel at pisne....schanim totiz sportovni volant pro nezasvecene
To doufam taky....hele tak sem se ptal ted lexe potrebujes volant plus nabu s redukci...jdu psat inzerat...nebo pokud by tady nekdo vedel at pisne....schanim totiz sportovni volant pro nezasvecene
Mam original ALPINA momo a pak jeste jedno momo,ale jsou to celkem obruce...proste sportovni volanty do limuziny
Mam original ALPINA momo a pak jeste jedno momo,ale jsou to celkem obruce...proste sportovni volanty do limuziny
Tak tak ke sportaku myslim jako volantu potrebujes nabu origos a volantek dle sveho vyberu ale ta naba je opravdu nutna original na vuz, ktery vlastnis Jeste se da udelat ze staryho volantu prevarit ale to je prace a neni to moc bezpecny.
Anonymous píše:Tak tak ke sportaku myslim jako volantu potrebujes nabu origos a volantek dle sveho vyberu ale ta naba je opravdu nutna original na vuz, ktery vlastnis Jeste se da udelat ze staryho volantu prevarit ale to je prace a neni to moc bezpecny.