a uz jste to teda nako rozhodli kudy? pac podle toho se muzem srazit bud v KV nebo Sokolove bo na vas muzu pockat v tom Becove... proste je mi to fuk a nako se prizpusobim, pac jedu z Chodova sam...
tak to shrnem: gril vezmu do pp od zvookyho zitra a obstaram uhli, V12 vezme pepo. trasu cesty a hodinu odjezdu upresnime zitra. to bude vyprava. .. cesta, odjezd i misto setkani je me osobne taky fuk. ty zehlicky at rozhodnou.
AR166 píše:tak to shrnem: gril vezmu do pp od zvookyho zitra a obstaram uhli, V12 vezme pepo. trasu cesty a hodinu odjezdu upresnime zitra. to bude vyprava. .. cesta, odjezd i misto setkani je me osobne taky fuk. ty zehlicky at rozhodnou.
Tak to asi nechame tady v Sok na OMV a pak směr Slavkov atd....nejak to projedu.......snad
oke...... ale nechci jet před 166tkou....zase by se mi smal že hopsám
btw: co mám vzít já?????
jo a nejak se musime dohodnout a nenapadne dostat pana ar166 na plachtu.....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
honzík čaků si klekne na čtyři a na zada mu dame nakou desku a mame stoleček
me se taky fotak nabiji neska budu mit i pripravenou postylku do auta
Dnes jsem v Sokolove poobedval s FRanceskem a mam vyridit, ze uz zitra, je kazdej zvanej. vecer bude asik proste veselo......
Jo a upozornil jsem ho o oznackovane agenty z KV, nemyslim tragedky, ktere se tam chystaji, zvooky ja musel haha, ale myslim agenty, jejichz heslem je pojd, bude prdel, aby se k nim neotacel zady no.......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M