nějkých 190kw!pozoorV12 píše:![]()
http://auto.bazos.cz/inzerat/7065532/vo ... -pasat.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten aspon nemusis oprasovatAR166 píše:ty vole, kazdej ma pohar... ja si dam zmrzlinovej k televizi.
?????Butcher píše:Chcipni ty zmrde![]()
![]()
zvooky píše:heh dííky ale když jsme tam byly jen dva tak je to spiš smutný....celkove na me padl pocit ze Plasy jdou do zániku, přitom je to super místo, sraz s dlouholetou tradicí ale obavam se že jdou do záhuby....nemam ani moc dobrej nazor na porotu která tam byla....škoda ten sraz mam fakt rád a byla by škoda o nej přijít....jinak jsem dostal nabídku stat se hostem finále Tuning Cupu
To bych si nedovolilmilánek píše:?????Butcher píše:Chcipni ty zmrde![]()
![]()
No tak ta minula porota mela myslim dost prehled o autech a to ze dala pohary "svym" bylo způsobeno že bohužel tam lepší auta nebyly a nejezdí nikde...ta porota co tam byla ted mela pristup k upravam cca 5 let pozadu....V12 píše:zvooky píše:heh dííky ale když jsme tam byly jen dva tak je to spiš smutný....celkove na me padl pocit ze Plasy jdou do zániku, přitom je to super místo, sraz s dlouholetou tradicí ale obavam se že jdou do záhuby....nemam ani moc dobrej nazor na porotu která tam byla....škoda ten sraz mam fakt rád a byla by škoda o nej přijít....jinak jsem dostal nabídku stat se hostem finále Tuning Cupu
gratulace....mno me to prislo posledne,ze si porotci delaji sraz pro kamarady....jinak mi to prijde jako velka skoda, ale podle me je to i z casti malou propagaci, pak si treba nekdo i spatne napise datum a pocita s tim az pristi vikend
a to jsem si koupil i kelimky, uhli a tacky
![]()
jo a kde je finale TC? Aby to nebylo Brno bo neco takovyho....to uz bych pak nebral jako pozvanku, ale atentat
tys nebyl nikdy troskar, vzdycky celej vyrobni program od kazdy znacky, mas recht.V12 píše:nevite nekdo naaaahodou o nejaky T4 v TDi??? nejlepe aspon poloprosklena?
Ale kdybys videl jak si z byvaly AR bral znak na pamatku, to bylo pekny, neni to s nim jeste tak spatny...AR166 píše:na to co je dobry prisel, kdyz si poridil alfu.. bohuzel se pak trochu zkazil, no.
Protoze by to Alfa nezvladlaARV6 píše:Ale kdybys videl jak si z byvaly AR bral znak na pamatku, to bylo pekny, neni to s nim jeste tak spatny...AR166 píše:na to co je dobry prisel, kdyz si poridil alfu.. bohuzel se pak trochu zkazil, no.
Do VW lije i olej na pripravu lidskych pokrmu, to by alfe neudelal...