přestante do me rejpat, bych nemel kde bydlet a tata by to moje parkoviště už asi taky zrušilARV6 píše:Tak mne pak svezes vid?
Tak ho zaparkuj u nás před barákem,budu ti ho hlídat!zvooky píše:přestante do me rejpat, bych nemel kde bydlet a tata by to moje parkoviště už asi taky zrušil
tak si to naskladej do souruumu MBzvooky píše:přestante do me rejpat, bych nemel kde bydlet a tata by to moje parkoviště už asi taky zrušilARV6 píše:Tak mne pak svezes vid?
tááákže na Březový se otvírá novej bazar a velká konkurence S&Whattori_hanzo píše:To jsi mu neměl říkat,táta ho zabije až mu to naskládá na zahradu...
proč???no tak Ráďo ....zvooky píše:No tak to je pekna ale sbírka....no ja uz svou zatim rozširovat nebudu.
být srdcem takový VWčkář jako ty asi bych se to i naučilzvooky píše:Kradu nebo co?
V12 píše:nevite kde nekde v okoli sehnat plexisklo cca. 1,5m x 1,5m? dnes me trochu chytl nerv a uz nemam zadni sklo na pickupu
voe se netlem...a to sem si jeste prokopl vrata a blatnikFlashman píše:V12 píše:nevite kde nekde v okoli sehnat plexisklo cca. 1,5m x 1,5m? dnes me trochu chytl nerv a uz nemam zadni sklo na pickupu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si byl šikovnej??V12 píše:voe se netlem...a to sem si jeste prokopl vrata a blatnikFlashman píše:V12 píše:nevite kde nekde v okoli sehnat plexisklo cca. 1,5m x 1,5m? dnes me trochu chytl nerv a uz nemam zadni sklo na pickupu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()