mas ho vetsi, no.milánek píše:tak vidiš že se dohodnemjá byl v týdnu v noci jezdit a na krasně jsem zustal na břichu jsou tam vyjety koleje a střed je zmrzlej......
pickup je bez jednoho prahu a na letnakach, alfa bez rucky. jsem mimo. zabavim vam doma zeny.pavelini píše:Jak rikam, francouzky lepsi jak rezave nemky, ale porad se nekde poflakuji po brise a cekaji na nejake zjeveni z nebe.
No co, max dame pokec, pak nekde kavu, kterou napiju a pohoda ne? kdo se nezavazne prida? italove jsou urcite mimo, jako bezne , Italo nemci co? Na ty vsazim, Nemco vrtulo konc, to je snad jasne, Frantik je hravej a Clio snad rad vyvetra a Nemco GTI Nemec? Tak to vazne nevim, ale asik bude zehlit .......................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je to Sokolovak u Karlovych Varu ne? Tim padem, ho mit vetsiho nemuze, jak rikala jeho mlada.....AR166 píše:mas ho vetsi, no.milánek píše:tak vidiš že se dohodnemjá byl v týdnu v noci jezdit a na krasně jsem zustal na břichu jsou tam vyjety koleje a střed je zmrzlej......
Jo tu samolepku jsme privezli tenkrat ze Sinsheimu, vyrobce audio kabeluV12 píše:ŮPRAVĚ PŘÍMO V ALFATECU CEL 260 KONÍ
kurva to je naaarez....jako jsem nevedel co ty si za ladice
jinak koukam, stale v odhlasce