Jj je s tim more srani, musi te proste bavit porad ten motor ladit atd.... Je to i dost choulostivy, elektro je proti tomu naprosto jednoduchy...Eskláda píše:ok jen jsem se ptal.. zda se mi to za dobrej peníz... jinak na to kašlu..
a hlavně je to ford
Ty nekoukej po amerikách a mrkni na tohle!ARV6 píše:Pekny ctenihttp://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008100505
Až zjistíš kdo to je,šlápni mu do ksichtu jednou i za mě protože tenhle zmrd mě teď v neděli během deseti minut třikrát málem sestřelil v Rybářích,pokaždý jel v protisměru a pokaždý tak kilem!Musí to bejt neskutečnej čůr*k!mirinda píše:Je to idiot a jestli se chce zabit at to udela ale at neohrozuje ostatni lidi na silniciAle zjistim si kdo to je!!!!!!
Vcera vecer kdyz jsem jela domu na me zacal ve stary roli najizdet, nesnasim kdyz se mi nekdo lepi na prdel, bylo videt ze je bud nervozni nebo ze se chce honit, rikam si: nejaky idiot si chce neco dokazovat, machr si to dokazal tak ze me vzal pres plnou v obci uz na vyjezdu....ja se jen tak vyprovokovat nedam a tak jsem si jela do svych 60...za mestem jsem na to slapla...mohl tam mit nejakych 150...ok at si jede blbecek, az sestreli nejakou srnku bude pokoj, ale t co udelal potom, to uz vytocilo i me...pred nim jeli 2 normalni auta...on je zacal predjizdet pred tou prudkou pravotocivou zatackou pred mezirolim a zarazoval se az skoro za ni...ostatni auta museli prudce przdit aby ho pustili....a tesne potom projelo v protismeru auto...to je vazne na to ho chytit, vytahnout z auta a serezat ...tipuju to na nejakyho 18 letyho cerstvyho ridice co si koupil trosku silnejsi auto a ted si mysli ze je mistr sveta....at se zabije sam..kdyby to auto jelo driv tak si radeji nedomyslim co by se mohlo stat...minimalni 4 auta v sobe ve velky rychlostihattori_hanzo píše:Až zjistíš kdo to je,šlápni mu do ksichtu jednou i za mě protože tenhle zmrd mě teď v neděli během deseti minut třikrát málem sestřelil v Rybářích,pokaždý jel v protisměru a pokaždý tak kilem!Musí to bejt neskutečnej čůr*k!mirinda píše:Je to idiot a jestli se chce zabit at to udela ale at neohrozuje ostatni lidi na silniciAle zjistim si kdo to je!!!!!!
Stejnak je moje nabourane a bude se komplet predelavat a zas tak rychle jsem nejela aby mi udelal buh vi jaky skody nebo mi zabil, ale jasne ze bych to jen tak neudelala....ale i tak se na nej podivam, je to jedina takova bora co tu jezdi, uz po ni koukam delsi dobukomar píše:Nebude lepsi ho spis odchytit nez mu to zaslapvat? Skoda aut (samozrejme tveho)a nebo az pojedu sunnikem reknete kde ja si rad poridim jinou winter wagen