Pokec III.

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Odpovědět
komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

Tak pristi rok pajine :lol: 8) kein problem :)
http://www.TUNING-SOKOLOV.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Všechno nejlepší pantátovi Zvookymu k narozeninám! :D :valentyn:
✠Luftwaffle✠

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

hattori_hanzo píše:Všechno nejlepší pantátovi Zvookymu k narozeninám! :D :valentyn:
:oops: díky
BBS Motorsport

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

vše nejlepsi k tvym 22. narozeninam mily Radku Džablabo... mam te rad :D :banan:
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

taky přeju vše nejlepší... :alkoholic:
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

Majky.n

Příspěvek od Majky.n »

Taky přeji všechno nej nej nej :wink:
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec III.

Příspěvek od Eskláda »

byl se někdo podívat v brně na ukončení sezony?
S-MAX

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

pro Ládu
mrkni se mi prosímtě na tohle a co je potřeba k tomu aby to jel.. píše že tam chybí nejaké žhavení.. to je co?? díky moc...
http://www.aukro.cz/item448301242_rc_fo ... oruny.html
Obrázek
S-MAX

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

[quote="Eskláda"]pro Ládu
mrkni se mi prosímtě na tohle a co je potřeba k tomu aby to jel.. píše že tam chybí nejaké žhavení.. to je co?? díky moc...
http://www.aukro.cz/item448301242_rc_fo ... oruny.html
Obrázek[ /quote] Zhaveni je takovej drzak s pistolkou k nazhaveni svicky, stoji par korun. http://www.rcshop.eu/Zhavici-koncovka-p-13370.html Zalezi, ktere tam ma k tomu modelu bejt.....

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Eskládo na benzín se pro začátek vykašli...Kup si raději elektriku a teprve až zjistíš jestli tě to bude bavit nebo ne,tak si kup benzín! :wink: Benzín je dobrej pro rejpaly co se v tom rádi vrtají,ale jestli si chceš prostě jenom zajezdit tak ti stačí naprosto bohatě elektrika...
✠Luftwaffle✠

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

HH, svata pravda, taky mam benzinove ale jako po par dnech jsem byl zralej do Dobran. Jinak elektrika je skvela volba, jen se jezdi...... :wink:

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

ok jen jsem se ptal.. zda se mi to za dobrej peníz... jinak na to kašlu..
a hlavně je to ford :lol:
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:ok jen jsem se ptal.. zda se mi to za dobrej peníz... jinak na to kašlu..
Jj je s tim more srani, musi te proste bavit porad ten motor ladit atd.... Je to i dost choulostivy, elektro je proti tomu naprosto jednoduchy...
Jinak to co pises je jak psal Pavelini takova pistolka do ruky s baterii, nazhavis a pak starujes, jako ropak...

Navic jestli nevis jestli je motor OK tak je to past, pac jsem kupoval na Tamyii novej (starej mel vybehanej valec a malou kompresi) za 4t, a to je obycejnej :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Eskláda píše:ok jen jsem se ptal.. zda se mi to za dobrej peníz... jinak na to kašlu..
Ford je na tom jenom ta plastová kastle,tu seženeš i na jakejkoliv elektrickej podvozek! :wink:
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Ty nekoukej po amerikách a mrkni na tohle! 8)
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Jestli to je ten co myslim (jakoze v cerny je jich kurva malo a navic v CR) tak byl pred rokem a pul za 160t kdyz ho vytahli ze stodoly... Ale ten motor co jsem zjistoval umi seridit jenom par dedu v I a ty si to nechavaj draze zaplatit, je to zavodni motor z AR 33 jenom priskrcenej
Jinak krasa o tom zadna, proste sen :slina:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Neznate nekdo nekoho s bilou sedanovou borou s bilym pruhem na okne a bonbonierovyma zadnima lampama? Bude si z okoli Nove Role protoze ho potkavam mezi mezirolim a starou roli

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Nedavno jsem na tu boru koukal, myslim ze ma i bily kola ale nevim kde...
BBS Motorsport

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Je to idiot a jestli se chce zabit at to udela ale at neohrozuje ostatni lidi na silnici :evil: Ale zjistim si kdo to je!!!!!! :mad:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

mirinda píše:Je to idiot a jestli se chce zabit at to udela ale at neohrozuje ostatni lidi na silnici :evil: Ale zjistim si kdo to je!!!!!! :mad:
Až zjistíš kdo to je,šlápni mu do ksichtu jednou i za mě protože tenhle zmrd mě teď v neděli během deseti minut třikrát málem sestřelil v Rybářích,pokaždý jel v protisměru a pokaždý tak kilem!Musí to bejt neskutečnej čůr*k!
✠Luftwaffle✠

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

hattori_hanzo píše:
mirinda píše:Je to idiot a jestli se chce zabit at to udela ale at neohrozuje ostatni lidi na silnici :evil: Ale zjistim si kdo to je!!!!!! :mad:
Až zjistíš kdo to je,šlápni mu do ksichtu jednou i za mě protože tenhle zmrd mě teď v neděli během deseti minut třikrát málem sestřelil v Rybářích,pokaždý jel v protisměru a pokaždý tak kilem!Musí to bejt neskutečnej čůr*k!
Vcera vecer kdyz jsem jela domu na me zacal ve stary roli najizdet, nesnasim kdyz se mi nekdo lepi na prdel, bylo videt ze je bud nervozni nebo ze se chce honit, rikam si: nejaky idiot si chce neco dokazovat, machr si to dokazal tak ze me vzal pres plnou v obci uz na vyjezdu....ja se jen tak vyprovokovat nedam a tak jsem si jela do svych 60...za mestem jsem na to slapla...mohl tam mit nejakych 150...ok at si jede blbecek, az sestreli nejakou srnku bude pokoj, ale t co udelal potom, to uz vytocilo i me...pred nim jeli 2 normalni auta...on je zacal predjizdet pred tou prudkou pravotocivou zatackou pred mezirolim a zarazoval se az skoro za ni...ostatni auta museli prudce przdit aby ho pustili....a tesne potom projelo v protismeru auto...to je vazne na to ho chytit, vytahnout z auta a serezat ...tipuju to na nejakyho 18 letyho cerstvyho ridice co si koupil trosku silnejsi auto a ted si mysli ze je mistr sveta....at se zabije sam..kdyby to auto jelo driv tak si radeji nedomyslim co by se mohlo stat...minimalni 4 auta v sobe ve velky rychlosti :evil: Vsak ja si na nej jednou pockam :mad:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Kdo potrebuje vedet neco o te Bore at me pisne sz, jinak vse co tady o tom aute padlo, naprosto sedi, ps jinak ja u toho byl taky v te roli ale o kousek driv, vyholenej blazen.....

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Urcite o ni informuju kolegy v okrese a priste mu to zaslapnu a bude klid :mad:

komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

Nebude lepsi ho spis odchytit nez mu to zaslapvat? Skoda aut (samozrejme tveho) :?: a nebo az pojedu sunnikem reknete kde ja si rad poridim jinou winter wagen :wink:
http://www.TUNING-SOKOLOV.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

komar píše:Nebude lepsi ho spis odchytit nez mu to zaslapvat? Skoda aut (samozrejme tveho) :?: a nebo az pojedu sunnikem reknete kde ja si rad poridim jinou winter wagen :wink:
Stejnak je moje nabourane a bude se komplet predelavat a zas tak rychle jsem nejela aby mi udelal buh vi jaky skody nebo mi zabil, ale jasne ze bych to jen tak neudelala....ale i tak se na nej podivam, je to jedina takova bora co tu jezdi, uz po ni koukam delsi dobu :mad:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Jen pro poradek jsou dve uplne stejne jen jedna ma folie a druha nee, jinak verne kopie a jedno je 2818?

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mě nejdřív málem sestřelil na Sokolovský když jsem vyjížděl od krajnice a on když už jsem byl tak půlkou auta v jízdním pruhu začal předjíždět.To jsem si ještě řekl dobrý,prostě mě mohl přehlídnout.Vyjel jsem,u pivovaru se otočil a jel jako dolů na Chebák zhruba jak byl dřív Dragon proti mě vylítl znova když začal předjíždět a kdyby jsme to jak já,tak ten co ho předjížděl nezašlápli tak ho mám v sobě podruhý.Ve zpětným jsem ho ještě viděl jak se na tý křižovatce co tam je otočil přes ručku a přes protisměr,resp. přes dva pruhy vyjel nahoru jako na Růžák.Odvezl jsem přítelkyni domů do Tuhnic a když jsem se vracel a od Becherovky jsem z hlavní odbočoval na Chebák tak předjel auto a přes dva pruhy hlavní a mě do protisměru vyjel jako směrem na kruháč,viz. obrázek.Jediný moje štěstí bylo že jsem přibzdil kvůli případnýmu protijedoucímu protože byly vypnutý semafory jinak by byl ve mě protože tam to člověk absolutně nemá šanci vidět a především čekat.I tak kolem mě prolítl tak 30 cm daleko.
Každopádně bych řekl že tomuhle zmrdovi brzo buď dá do držky někdo komu provede nějakou prasárnu,nebo si jí rozbije sám,což jako že to normálně nedělám,tak jemu bych to přál!

ObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 16 říj 2008 19:49, celkem upraveno 3 x.
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

tak to vypada na dobryho magora :twisted:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Ja ho potkavam na tom samem miste..mezi Starou Rolí a Mezirolím...jinde jsem ho nevidela...to jestli ma folie jsem si nejsem jista ale myslim si ze ano, zadni cirou hnusnou optiku a na prednim okne hodne siroky bilý pruh, obyc predni lampy a myslim ze ma bily kola...jinou takovou boru jsem dalsi nevidela :twisted: Jednou jsem ho potkala v protismeru a ridil nejaky mladoch :roll:

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“