V12 píše:proste jsem poridil auto na praci.... a zvooky vsak ty vis jaky....akorat par par pitomcu do me ted sije, ale je to prestane snad bavit.....a treba Ladin se zasnil do octavky f nafte f turbu f kombiku f metle![]()
zvooky píše:Já vám říkal že jednou ten rozum dostanete![]()
Jinak T4 zavidim
Vzdyt jsi s tim nejezdil...jen škoda toho motoru a toho vseho zapsanyhoV12 píše:tak jsem vcera prodal kabro... a je mi nako divno
srdcovka, no.V12 píše:tak jsem vcera prodal kabro... a je mi nako divno
mno nejezdil no....ale to i ze strachu abych to nerozsekal driv nez mi to doplatizvooky píše:Vzdyt jsi s tim nejezdil...jen škoda toho motoru a toho vseho zapsanyhoV12 píše:tak jsem vcera prodal kabro... a je mi nako divno
To je skoda, vedet ze ho prodavas, nevahal bych. Od tebe jo a cabro do rodiny proste chci.A to jsem se i snizil a napsal jsem sem prispevek kvuli Tobe vidis to?V12 píše:tak jsem vcera prodal kabro... a je mi nako divno
V12 píše:lidovuz
mno ja ho "prodaval" skoro 2roky.... mno treba se zas nekdy k e30 vratimpavelini píše:To je skoda, vedet ze ho prodavas, nevahal bych. Od tebe jo a cabro do rodiny proste chci.A to jsem se i snizil a napsal jsem sem prispevek kvuli Tobe vidis to?V12 píše:tak jsem vcera prodal kabro... a je mi nako divno
Takeshi píše:snad ne pasata v turbonaftě