///viewtopic.php?t=15053&postdays=0&pos ... c&start=96
je to krásný to číst po tak dlouhé době.. co byl dříve sen a rady je dnes skutečností

A hlavně se tam všichni k sobě chovají jako co?!Jako kamarádi!Eskláda píše:zvooky,mikael,ARV6,V12 co tam přispívají..
Mě hlavně dostává to Esco,nevěřím tomu že taky někdy bylo sériovka,já myslel že to už jako tuning vyrobili!Mikael píše:Pekny...a spousta veci se nakonec opravdu dostala do reality...
To je jedno,neřež...Eskláda píše:nerozumim hattori?? jak už jako tuning vyrobili??
Víš jak jsem ti to tenkrát psal,že je to u tvýho Géčka s tím zráním!zvooky píše:jo nekdy bych ten čas rád zastavil ale bohužel...u me to jde snad nejpomaleji ale je to hold otazka penez a času.....
Tuning chce čas?hattori_hanzo píše:Víš jak jsem ti to tenkrát psal,že je to u tvýho Géčka s tím zráním!zvooky píše:jo nekdy bych ten čas rád zastavil ale bohužel...u me to jde snad nejpomaleji ale je to hold otazka penez a času.....
Tohle jsou evropský,ameriky se nepočítajMikael píše:A to nene...pac napriklad vznetovy Voyager SE 2,5L CRD,ujel v nejakym testu na jednu nadrz 1724 km...
Aaaaaaha...tak proto...stejne se mi tech 1700 km zda hrozne moc.hattori_hanzo píše:Tohle jsou evropský,ameriky se nepočítajMikael píše:A to nene...pac napriklad vznetovy Voyager SE 2,5L CRD,ujel v nejakym testu na jednu nadrz 1724 km...
No co,při 90km/h na šestku,po rovině,bez klima,zavřený okynka,proč ne?Mikael píše:Aaaaaaha...tak proto...stejne se mi tech 1700 km zda hrozne moc.
Imho je to ještě nedotaženej soubor,ale možná torrentáři poradí!zvooky píše:Potrebuju radu, když si stahnu film pres torrenty a ma koncovku bin jak ho prevedu do mpg nebo tak neco??
jj už jsem na to vsechno prisel sam dikyMikael píše:*.bin je image a k nacteni je zpravidla potreba *.cue
no nevim mne se to moc nelibi, ale je to moda tak proc nezvooky píše:To co ma na haupne...
Mně se to libí, jojo je to z kůžeARV6 píše:no nevim mne se to moc nelibi, ale je to moda tak proc nezvooky píše:To co ma na haupne...treba to na tmavsi barve bude lepsi
To je z kuze ne?