Takhle to vypadá hezky,ale to je "Auto roku" jen pro jeden časopis!Takovou anketu si může udělat kdo chce,takže kdyby si udělal Blesk anketu "Auto století" a za vítěze tam určili Yugo,tak proti tomu nikdo nemůže nic říct...
hattori_hanzo píše:Sorry,ale je to tak...zvooky píše:pche
A jakej motor?Ač na Renaulty pořád všichni držkujou tak na Traffica jde slyšet samá chvála!Hlavně když bych měl srovnat dCi vs. TDi tak má pár docela zajímavejch vlastností - jede,nehulí(samozřejmě když mu budeš dávat za studena pod vocas tak hulit bude),nechrochtá a neklepe!Gajda píše:hattori: hele ty jseš takovej znalec přez fratíky. Jak to snima ted vypadá s dieslovíma motorama. Mám objednanej Renault Trafic v naftě se šestikvlaltem v sérii a zajímá mě názor znalce
A jakej motor?Ač na Renaulty pořád všichni držkujou tak na Traffica jde slyšet samá chvála!Hlavně když bych měl srovnat dCi vs. TDi tak má pár docela zajímavejch vlastností - jede,nehulí(samozřejmě když mu budeš dávat za studena pod vocas tak hulit bude),nechrochtá a neklepe!Gajda píše:hattori: hele ty jseš takovej znalec přez fratíky. Jak to snima ted vypadá s dieslovíma motorama. Mám objednanej Renault Trafic v naftě se šestikvlaltem v sérii a zajímá mě názor znalce
otázkou je lepší včem ........? Když vezmeš tuhle výbavu a stejným rozvorem v Traficu 6 kvalt a v naftě a komplet v elektrice tak celkem s DPH vyjde Trafic 444 000,- a Trasporter +/- 750 000,- Tak že pokud nejsi zarytej fanda do zančky tak ti rozum řekne že určitě lepší neníwrenklin píše:nebude lepsi transporter vtydle tride
Tak to už je trošku moc rozdíl!Gajda píše:otázkou je lepší včem ........? Když vezmeš tuhle výbavu a stejným rozvorem v Traficu 6 kvalt a v naftě a komplet v elektrice tak celkem s DPH vyjde Trafic 444 000,- a Trasporter +/- 750 000,- Tak že pokud nejsi zarytej fanda do zančky tak ti rozum řekne že určitě lepší není
Já myslím že ze zdravýho a hlavně selskýho rozumu si Gajda vybral dobře!zvooky píše:ja bych sel do toho VW![]()
ze zdravyho rozumu
Jakto...zvooky píše:ja bych sel do toho VW![]()
ze zdravyho rozumu
Ano,v roce 2006 byla ta volba jasná...zvooky píše:protoze ze zdravyho rozumu kdyz se na ty auta podivas tak volba musi byt jasna nebo ne? a penize? pche co to je
Asi ne...povídej,vyprávěj a přeháněj...zvooky píše:mno je videt ze me nechapete
Hele opatrně s tím Rollsem jo?Pojmy "předraženej" a "cenově odpovídající nabídnuté prestiži" nejsou jedno a to samý!Mikael píše:Jo to jo...na jednu stranu Tecko je neco jako Rolls mezi dodavkama...vybudovalo si hodne silnou povest,na kterou se zatim nikdo nedokazal dotahnout...ani Mercedes,ani Francouzske nebo Italske znacky...proste VW Transporter je a bude takovej best Van of Europe,dokud se bude vyrabet....taxi to myslel Zvooky ???
BTW.....Mini se prodava vic jak Saab....to bude asi tim,ze na Saaba drou vsichni ostatni a stejne to nepomaha