tak to jsem velmi radazvooky píše:nell3 píše:ahoj. zdravim vsechny. jsem se na vas prisla zase po dlouho dobe podivatto jsme velmi radi

copak je noveho?
tak to jsem velmi radazvooky píše:nell3 píše:ahoj. zdravim vsechny. jsem se na vas prisla zase po dlouho dobe podivatto jsme velmi radi
neco kolem pul roku? nejsem si jistaMikael píše:A jak dlouho zes tady nebyla???
To jsem četl,klobouk dolů před mnichovskejma motorářema!V12 píše:trochu lepsi teedeeeiiicko...
Ty dvě barvy na tom vypadají špičkově a kombík je faky cool!Stačí "vybourat" C sloupek a myslím že by se tam v pohodě vešla rakev!V12 píše:a jedna raritka na prodej......
a to nene chro-chro pumpeduse je nejlepsi
tak tohle je mi uplne u prdele jestli mam ekologicky auta bo ne......jinak 480g 360g 192g a u plynu je to jinak.....ARV6 píše:Jestli si chcete vypočítat ekologičnost svýho mazla (i když mě tohle netrápí),
tak vemte vaši průměrnou spotřebu krát 24 (benzin) nebo 27 (nafta) a máte výsledek kolik gramů CO2 vypustíte na 1 km.
Jinak současný průměr je 161g. Já mám 312g a na R5 120g (ale nema ani KAT) CO2, takže "zelení" ze mě radost asi mít nebudou.
jako april dobry....hattori_hanzo píše:A kolik CO2 vyprodukuje průměrný poslanec SZ spálený v kremační peci?![]()
Tohle je vostrý!![]()
http://news.auto.cz/aktuality/skoda-fab ... 00-kc.html
Já ho dneska potkal na Vyhlídce...Předek se mi zdál docela dobastlenej,světla ošklivý ale jinak vnitřek vypadal pěkně!habitat3 píše:Ted mi pred barakem profrcelo starsi BMW kabrio,melo svetlou kozenou strechu,skoro ciry zadni svetla a myslim ze svetlou kuzi byl i interier.A barva myslim byla menavka,nemate nekdo o tom aute nejake info a nebo foto..?
hmm.....stalo se to hned pred rodicema kdyz je predjizdel...zvooky píše:Dnes se zabil na motorce muj soused a kamarad...nekteři z vás ho znali, jezdil ted v černy octavce na peknych kolech...davejte fakt na sebe pozor!!!
Zitra du Kopimu na pohřebV12 píše:hmm.....stalo se to hned pred rodicema kdyz je predjizdel...zvooky píše:Dnes se zabil na motorce muj soused a kamarad...nekteři z vás ho znali, jezdil ted v černy octavce na peknych kolech...davejte fakt na sebe pozor!!!