Tak drž drž a hlavně se nepotento...Mikael píše:Drzim uz pekne dlouho.A furt nic.

Tak drž drž a hlavně se nepotento...Mikael píše:Drzim uz pekne dlouho.A furt nic.
Jj souhlas, sem s timEskláda píše:jo tu znám.. docela gut.. něco vostřejšího by tam nebylo??
Jj,je z Nejdku...Eskláda píše:jo tu znám.. docela gut.. něco vostřejšího by tam nebylo??
Samozřejmě že jsme rádi že jsi tady,každej novej člen je vítanej!Oficiálně tě tedy vítáme v našem "KV tuzing Esso alko" klubutweetyna píše:mno ju....halt jsem se přestěhovala a akce teplického a ústeckého tuning klubu jsou pro mě už v celku daleko....tak jsem se nenápadně připojila k vám....
doufám že jedna slečna navíc nebude překážet
přesto že je momentálně spíš tuzerka....
ale to chce čas...
Tak to je dobře že se nenecháš odradit!tweetyna píše:mno je vidět že mě ještě neznáte....troufám si říct že nejsem z těch co je něco vyplaší
JInak doufám že se mi zadaří poznat zas nový lidi co nejdřív, bo se mi po TCT a TC-UL stýská
takže vás pověřuji oživením mého života v KV....jinak jsem teď z Dalovic
Tak to je velice originální způsob jak někoho sbalit - málem mu zrušit auto!tweetyna píše:mno asi takhle.....mám scirocco a jednou jsem si tak jela, potkala jsem jiný scirocco, líbilo se mi tak jsem ho párkrát málem nabourala a majitel si mě konečně všiml a po ňáký době si mě přestěhoval aby mě měl na očích a abych mu náhodou nebourala ještě jiný zajímavý autatak tu jsem a hodlám s tim že se tu nic neděje něco pohnout bo na klid nejsem zvyklá
tweetyna píše:mno je vidět že mě ještě neznáte....troufám si říct že nejsem z těch co je něco vyplaší
JInak doufám že se mi zadaří poznat zas nový lidi co nejdřív, bo se mi po TCT a TC-UL stýská
takže vás pověřuji oživením mého života v KV....jinak jsem teď z Dalovic