http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-axle-G ... otohosting[/img]
Obytná limuzína,ideální vozidlo na roadparty přes celou evropu!zvooky píše:to je hooodne dobry
Tyvole,ty by jsi plaťák zapřáhl snad i za tu Želvu!zvooky píše:a za to platak
hattori_hanzo píše:Tyvole,ty by jsi plaťák zapřáhl snad i za tu Želvu!zvooky píše:a za to platak
Touareg 5,0 V10 TDi?zvooky píše:hattori_hanzo píše:Tyvole,ty by jsi plaťák zapřáhl snad i za tu Želvu!no to ne ale porad koukam za čim by se dalo tahat
Nestežoval bych si...hattori_hanzo píše:Touareg 5,0 V10 TDi?zvooky píše:hattori_hanzo píše:Tyvole,ty by jsi plaťák zapřáhl snad i za tu Želvu!no to ne ale porad koukam za čim by se dalo tahat
Nedávno okolo mě na průtahu projel Touareg W12 a málem mi z Clia vypadaly okýnka!zvooky píše:Nestežoval bych si...hattori_hanzo píše:Touareg 5,0 V10 TDi?
proc jako?hattori_hanzo píše:Nedávno okolo mě na průtahu projel Touareg W12 a málem mi z Clia vypadaly okýnka!zvooky píše:Nestežoval bych si...hattori_hanzo píše:Touareg 5,0 V10 TDi?
Protože zrovna když mě míjel tak mu nějak sklouzla noha na plynu a přece jenom těch 440 kobyl a šest litrů objemu se musí někde projevit!ARV6 píše:proc jako?
Mam Route 66 2005 , mam to jako image tak kdybs chtel smahnu ti tozvooky píše:dotaz: nemate nekdo route 66 na CD nejakou novejsi verzi?? hodila by se mi než si rozchodim navigaci...
Nabízím Route 66 4.0.0 a nabízím to samý co Láďa a kdyby ještě přišel Mikael tak ti to nabídne taky!zvooky píše:dotaz: nemate nekdo route 66 na CD nejakou novejsi verzi?? hodila by se mi než si rozchodim navigaci...