těžko říct...
Přesně tak, když budeš mít zase takové myšlenky, tak si uvědom, že máš taky rodiče (co ti dali život a ty si jej nemůžeš sám brát) a lidičky, co si tě váží a mají tě rádi...hattori_hanzo píše:Eskládo vezmi si kolik až nehezky zamilovanejch párů se spolu rozešlo kvůli totálním pičovinám a nikdo se kvůli tomu nestřilel,nemrzačil ani nic podobnýho...Vezmi si kolik lidí by to vzalo kdyby jsi se zabil,stálo by ti to za jejich,resp. naše trápení?Za tu bolest?Za ty zhroucený postavy v pohřebním průvodu?...
Hele neser, slibils, ze se pujdem opit tak neblbni.....a vrazet do kamionu...piiiicovina nejvetsi...Eskláda píše:já to akorád tak do ruky...
boužel jsem dnes jel a viděl kamion, nepřeju vám ten zážitek kdy nevíte jestli do něj nebo ne,já to nevěděl a nevím to do teď.. kamionu jezdí mraky
zas není moc česu,teď jsem až do soboty od rána v práci,teda zachvili jdu do práce,, prahy mám ale ta leštěnka by se hodilaSPEEDY tuning píše:bejt tebou tak koupim nake prahy a sup si vyhrat s autickem.... pak bych vzal treba lestenku na trochu zasle laky a uz by to jelo