Aha...tak me neser !!!!!!hattori_hanzo píše:Ty nejsi tlustej,ty jsi nahráblej z hokeje!Mikael píše:Hele....ja taky potrebuju zhubnout.Sem tezkej a auto uz me neuveze.

Aha...tak me neser !!!!!!hattori_hanzo píše:Ty nejsi tlustej,ty jsi nahráblej z hokeje!Mikael píše:Hele....ja taky potrebuju zhubnout.Sem tezkej a auto uz me neuveze.
Oprava,jsi tlustej!Mikael píše:Aha...tak me neser !!!!!!hattori_hanzo píše:Ty nejsi tlustej,ty jsi nahráblej z hokeje!
To já taky teď po tý zimě!Mikael píše:Sem.Jak prase.
co já bych za to dal,prostě nemužu přibrat..Mikael píše:Sem.Jak prase.
Čemu se směješ vole,víš jaký z toho mám deprese?zvooky píše:smiiiiiiiich
Taky z toho mam depky...nejsi samhattori_hanzo píše:Čemu se směješ vole,víš jaký z toho mám deprese?zvooky píše:smiiiiiiiich
Tak to zase tak moc není ne?Když je chlap vysokej tak těch 120 má v pohodě a tlustej rozhodně není!Mikael píše:Hele...vcera byl na radiu rozhovor s klubem XXXL....berou cleny,ale maji limit.Zensky nad 90 kg a chlapi nad 120 kg.A nejlepsi clen ma udajne 260 kg.
Tak já myslel ty co mají 240cm a víc!Mikael píše:Ty woe.120 je pri dvou metrech strasne moc.Se podivej na hokejisty.Pri 190 maji kolem kila.A to uz sou kovadliny.Takze 10 cm a 20 kg je trochu dost.Nemyslis???
No takovejch je na svete mraky.Opravdu.hattori_hanzo píše:Tak já myslel ty co mají 240cm a víc!Mikael píše:Ty woe.120 je pri dvou metrech strasne moc.Se podivej na hokejisty.Pri 190 maji kolem kila.A to uz sou kovadliny.Takze 10 cm a 20 kg je trochu dost.Nemyslis???
Trochu jak na fóru Bravogirl!zvooky píše:hehe pekna diskuze
A co "Rozpustilí tuneři"?zvooky píše:tak to zmenime tady na Bravomen
Noo ja nejsem tuner.....takže bych se sem nehodilhattori_hanzo píše:A co "Rozpustilí tuneři"?zvooky píše:tak to zmenime tady na Bravomen
Já vlastně taky ne,takže i já mám smůlu!zvooky píše:Noo ja nejsem tuner.....takže bych se sem nehodil
hmm takže vlastně nikdo tady nejsme..hattori_hanzo píše:Já vlastně taky ne,takže i já mám smůlu!zvooky píše:Noo ja nejsem tuner.....takže bych se sem nehodil
V žádným případě,proč by jsme to asi dělali prosímtě?!Eskláda píše:hmm takže vlastně nikdo tady nejsme..
kooočatweetyna píše:fajn....co tedy rozpustilí tuzeři? já sem.,...
Já jsem sériovkář,takže mě se nehodí ani tohle!tweetyna píše:fajn....co tedy rozpustilí tuzeři? já sem.,...